Benet – MB nabízí disky i nadále v neomezeném množství Autodrom Most, okruhy , závody, benet, disky, | Constructors F1

etina English Rusky

Benet – MB nabízí disky i nadále v neomezeném množství Autodrom Most, okruhy , závody, benet, disky, | Constructors F1 Constructors F1

Benet – MB nabízí disky i nadále v neomezeném množství

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 20.4.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020

Společnost Benet – MB neomezila ani v nouzovém stavu vyhlášeném vládou v souvislosti s epidemií nemoci Covid-19 nabídku své produkce zákazníkům.

1

 

Jeden z nejvýznamnějších dodavatelů hliníkových automobilových disků na aftermarketovém trhu v České a Slovenské  republice má dostatek zboží, své sklady navíc pravidelně doplňuje. „Němečtí výrobci, které v segmentu aluminiových kol v tuzemsku a na Slovensku především zastupujeme, produkci nepřerušili. Navíc bez jakýchkoli problémů funguje i doprava oběma směry, takže jsme plně zásobeni,“ potvrdil ředitel společnosti Pavel Mařan.

Zákazníky velkoobchodní firmy Benet – MB jsou zejména místní prodejci, kteří mohou vybírat z renomovaných značek BROCK, ALUTEC, ATS, RIAL, CMS a nově také BORBET. Jako doplněk sortimentu firma nabízí i plechové disky a příslušenství k diskům (šrouby, matky a středicí kroužky) italského výrobce Bimecc.

„Samozřejmě dodržujeme veškeré hygienické předpisy a nařízení.

Naši zákazníci si navíc mohou objednat zboží bez jakéhokoli kontaktu a časového omezení prostřednictvím 3D konfigurátoru. Jeho nespornou výhodou je také automatická aktualizace dat spojená s produkcí nových automobilů a kol, takže zájemce má okamžitý přehled o novinkách na trhu. Zakoupené výrobky dopravíme na určené místo,“ upřesnil Pavel Mařan.

Benet - MB se sídlem a obchodním oddělením v Mladé Boleslavi a expedičním skladem ve Strážné u Lanškrouna působí na tuzemském trhu od roku 1993. Již od založení se firma zaměřovala na výrobu a prodej autopříslušenství a náhradních dílů. Několik posledních let se specializuje výhradně na velkoobchodní dodávky hliníkových disků a s nimi souvisejícího příslušenství.

Více informací:

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com