MĚJTE TESTOSTERON POD KONTROLOU S PŘÍRODNÍM DOPLŇKEM STRAVY MAN-FIT-X testosteron, výživa, Man - fit-x | Constructors F1

etina English Rusky

MĚJTE TESTOSTERON POD KONTROLOU S PŘÍRODNÍM DOPLŇKEM STRAVY MAN-FIT-X testosteron, výživa, Man - fit-x | Constructors F1 Constructors F1

MĚJTE TESTOSTERON POD KONTROLOU S PŘÍRODNÍM DOPLŇKEM STRAVY MAN-FIT-X

Linda Maletínská | 26.6.18 | Prostředky na podporu

Výživa a podpora 2018

Únava, padání vlasů, problémy s erekcí, ale také nízká sexuální touha, výkyvy nálad, přibývání na váze – všechny tyto nepříjemné zdravotní problémy má na svědomí úbytek testosteronu.

 

Právě tento mužský pohlavní hormon (pozor, v mnohem menší míře ho mají i ženy) hraje v mužském životě velice zásadní roli. Testosteron se tvoří ve varlatech a ovlivňuje potenci, sexuální touhu, ale také nervovou soustavu a svalovou hmotu. S postupujícím věkem hladina testosteronu pozvolna klesá a příznaky jeho nedostatku, tzv. „mužský přechod“ se objevují kolem 50. roku, ale mohou přicházet i dříve. Naštěstí existují přírodní cesty, které mohou s hladinou testosteronu mužům pomoci, například tobolky Man-fit-X od Novax Naturpharma. Tobolky mají jedinečné složení s triem přírodních stimulantů - Kotvičník zemní, Ženšen a Maca perunská a efektivně přirozenou cestou pomáhají zvyšovat hladinu testosteronu. Man-fit-X pořídíme na www.novaxshop.cz, dorazí nám již do dvou dnů a s příjemným bonusem, poštovným zdarma! Během letních měsíců červenec – srpen můžeme navíc využít 10% slevu s kódem „letosnovaxem“.

 

1

K udržení správné hladiny testosteronu je ideální zdravý životní styl (mimo jiné bez alkoholu a cigaret), pravidelný pohyb, absence stresů a zdravá a vyvážená strava. Tohle všechno samozřejmě všichni víme, nicméně pravidelné dodržování je někdy nadlidský výkon. Dobrá zpráva je, že za pomoci zázračných bylinek, které využívali již naši dávní předkové, lze hladinu testosteronu také zvýšit. Vyzkoušejte například přírodní doplněk stravy Novax Naturpharma - Man-fit-X.

Man-fit-X je přírodním doplňkem stravy, který má významný vliv na funkci pohlavních orgánů, plodnost, sexualitu a regulaci hormonální aktivity.

Obsahuje pět aktivních složek, které výrazně zvyšují hladinu testosteronu. Jsou to tyto složky – Kotvičník zemní – bylinka, která přispívá ke tvorbě spermií, zvyšuje hladinu testosteronu a působí na reprodukční systém člověka. Kořen ženšenu přispívá k funkci nervového a oběhového systému, zvyšuje sexuální aktivitu a celkově podporuje obranyschopnost těla. Ostatně nejedná se o žádnou novinku, v Čínské medicíně má tato rostlinka své místo již přes 2.000 let. Maca peruánská je rostlina, která se používá k léčbě neplodnosti, má pozitivní vliv na kvalitu a tvorbu spermií, dodává vitalitu. Extrakt, který je obsažen v tobolkách Man-fit-X se vyrábí z kořene rostliny Lepidiummeyenii Walp, která roste v peruánských Andách ve výšce nad 3.500 metrů. Dalšími dvěma složkami v tobolkách jsou L-arginin – aminokyselina, která přispívá ke snížení krevního tlaku, podporuje plodnost a erekci, prokrvuje svaly a Vitamin B6, který napomáhá v prevenci srdečních a nervových onemocnění, reguluje hormonální aktivitu, dopomáhá k lepší náladě, snižuje únavu a má pozitivní vliv na kvalitu pokožky. K dostání na www.novaxshop.cz za cenu – 120 tobolek – 599 Kč.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com