Návštěvníci premiérového Food Festivalu na autodromu se mohou těšit i na „kluka v akci“ Most, autodrom, F1, | Constructors F1

etina English Rusky

Návštěvníci premiérového Food Festivalu na autodromu se mohou těšit i na „kluka v akci“ Most, autodrom, F1, | Constructors F1 Constructors F1

Návštěvníci premiérového Food Festivalu na autodromu se mohou těšit i na „kluka v akci“

mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 12.7.17 | Aktuality

Most 2017

Filip Sajler, který společně s Ondřejem Slaninou tvoří kuchařskou dvojici v populární televizní show České televizi o vaření a gastronomii Kluci v akci, zpestří svou účastí premiérový Food Festival na mosteckém autodromu.

 

Uskuteční se o víkendu 29. a 30. července jako nedílná součást akce The Most Show, která nabídne kromě gastronomických i řadu sportovních a kulturních zážitků.

Návštěvníci Food Festivalu se na Filipovu kuchařskou show mohou těšit v sobotu. „Show zahrnuje tři vstupy na pódiu, při kterých mistr kuchař uvaří několik porcí jídel zvolené národní kuchyně a okomentuje jejich přípravu. Chybět nebude divácká soutěž. Výherce se může těšit na knihu receptů Kluci v akci a drobný dárek

Přihlížející diváci nemusejí Filipovo kuchařské umění hodnotit jen vizuálně. Pokrmy, které během své show uvaří, budou moci také ochutnat. „Na své si tak přijdou i chuťové pohárky návštěvníků. Na programu je také autogramiáda, při níž se zájemci mohou s Filipem Sajlerem vyfotit,“ doplnila Huňařová.

Filip Sajler je šéfkuchařem a spolumajitelem společnosti Perfect Canteen & Catering, která se specializuje na firemní restaurace. V současnosti provozuje 13 restaurací a cateringový servis. Společnost aktivně řídí a dlouhodobě rozvíjí, což se projevuje v jejím současném dynamickém růstu a zisku podílu na trhu.

Při vaření zdůrazňuje maximální jednoduchost, tradiční kuchařské postupy a čerstvé suroviny, za sebou má praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech ve Spojených státech, Německu, Singapuru i v České republice a mnoho dalších zahraničních zkušeností z Thajska, Itálie, Španělska, Norska a metropolí Londýn a New York.

Tři roky byl také kapitánem Pražského regionálního týmu a další tři členem Českého národního kuchařského týmu. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží (FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil) včetně té z Kuchařské olympiády v Erfurtu.

Filip Sajler vařil či organizoval catering pro významné politiky; evropské premiéry a přední představitele Evropy v průběhu českého předsednictví EU v Bruselu i u nás doma. Vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a Sheryl Crowovou, pro sportovce formátu Tigera Woodse a Garryho Kasparova a nakonec i pro tým Davida Copperfielda, Petra Čecha, Johna Malkoviche a další.

Návštěvníci The Most Show se dále mohou těšit v sobotu na závody série DMV GTC pro cestovní vozy i GT speciály na velkém okruhu, na malém okruhu na polygonu si to po oba víkendové dny zase rozdají o body do evropského šampionátu minibiků mladí talentovaní jezdci na maloobjemových speciálech. Kdo se nabaží rychlých a silných strojů, může se nechat zlákat kromě přehlídky kulinářských specialit z různých zemí světa také dobrou muzikou. V sobotu zahraje původně mostecká, dnes už kultovní rocková a taneční kapela Laura a její tygři. Živelnou show skvělých muzikantů se zpěvačkou Lucií Bakešovou doplní americký kytarista a zpěvák Dani Robinson a bluesová kytarová legenda Luboš Andršt.

 

Program začíná v sobotu v 09:00 hodin a končí před půlnocí.

Food Festival s řadou zajímavých novinek z oblasti gastronomie a ochutnávkami tradičních i netradičních alkoholických a nealkoholických nápojů pak pokračuje i v neděli 30. července, která je vyhrazena také volným jízdám aut a motocyklů pro veřejnost na velkém okruhu autodrom. Pořadatel proto nabízí zájemcům možnost přespat v areálu autodromu ve vlastním karavanu či ve stanu.

Zájemci se mohou také svézt na moderní, šestisetmetrové venkovní motokárové dráze s kvalitním asfaltovým povrchem, kde si mohou pronajmout motokáry Sodi 200 RX7 či Sodi 270 RX7. Na sousední offroadové dráze je pak možné prohánět zcela novou čtyřkolku Buyang Delta Force 300 4x4.

Vstupné na dvoudenní show je pouhých 150 korun, a to včetně tří výše zmíněných koncertů. Děti a mládež do 18 let mají vstup na akci zdarma. Vstupenky je možné zakoupit už nyní v on-line systému na webových stránkách autodromu. Zatímco e-vstupenka vyjde na 150 korun, na místě bude lístek o 50 korun dražší. Parkovné za odstavený vůz v areálu autodromu vyjde na 50 korun, za noc strávenou v karavanu či ve stanu pořadatel vybírá poplatek 200 korun. Podrobné informace o The Most Show zájemci najdou zde.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com