Právě vychází MUSCLE&FITNESS 1/2017 MUSCLE&FITNESS , climber, skokan roku, skokan roku F1, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Právě vychází MUSCLE&FITNESS 1/2017 MUSCLE&FITNESS , climber, skokan roku, skokan roku F1, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Právě vychází MUSCLE&FITNESS 1/2017

Erik Rédli/MUSCLE&FITNESS | 19.12.16 | MUSCLE&FITNESS časopis

MUSCLE&FITNESS 1/2017

* Postava Arnolda Schwarzeneggera z dob jeho soutěžního vrcholu zůstává pro mnohé ideálem bodybuildingu – a stejně tak přetrvává zájem o jeho tréninkové metody. Jak během své veleúspěšné soutěžní kariéry Arnold rozvíjel hrudník, záda a stehna?

Vedle poučného čtení přináší článek na celkem 12 stranách také množství dobových – více či méně – známých fotografií nejslavnějšího kulturisty planety.

 

* Arnold ve své vrcholní kulturistické formě z poloviny 70. let m. s. je již tradičně přítomen (společně s kalendářem 2017) také na posteru (foto: Art Zeller) a titulce lednového vydání, kde má své pevné místo pravidelně již šestadvacátým rokem vycházení společné české a slovenské edice časopisu MUSCLE&FITNESS. Z druhé strany posteru figuruje úspěšné slovenské duo – kulturista Peter Tatarka a bikini fitneska Timea Trajteľová (foto: Ivan Pavlisko).

 

* Proč byste měli zvážit zařazení unilaterálních cviků (vykonávaných každou končetinou zvlášť) do vašeho tréninku? Jaký je přínos těchto cviků a které jejich varianty pro jednotlivé svalové partie lze pokládat za ty nejúčinnější?

 

* Jak rozvíjí bicepsy a tricepsy profesionální kulturista, stříbrný medailista Mr. Olympia 2007, Victor Martinez? Jakou tréninkovou filozofii uplatňuje nyní 43letý borec, jenž byl v minulosti stíhán nepřízní osudu a četnými zraněními?

 

* Jak trénuje a jak se stravuje nová senzace české kulturistiky, nejmladší držitel profesionální licence IFBB v ČR, Pavel Beran?

 

* Co je podle úřadující juniorské mistryně světa v přetlačování rukou Rebeky Martinkovičové rozhodující pro úspěch v armwrestlingu?

 

* Proč jsou dosedy na bednu ideálním cvikem pro optimalizaci techniky standardního dřepu?

 

* Jak v posilovně trénuje ženská wrestlingová hvězda Alexa Bliss?

 

* Jaké jsou výhody partnerského tréninku ve dvojici? Cviky na instruktážních fotografiích předvádějí akční ikona Dolph Lundgren a jeho přítelkyně Jenny Sandersson.

 

* Jak vyrýsovat břišní svaly? Svých pět tipů nabízí šéfredaktor M&F USA Shawn Perine.

 

* Jak správně provádět mrtvý tah s držením za kotouče a co lze od této méně známé varianty pozvedu očekávat?

 

* Jaké jsou benefity cvičení jógy?

1 

* Jak z hlediska stravování přežít vánoční a novoroční svátky v duchu tradic fitness?

 

* Kolik času trvá, než se z běžné ženské postavy vykřesá tělo fitness modelky? Příklady účastníc transformační soutěže DO FORMY S MUSCLE&FITNESS 2016, které to dokázaly za pouhé tři měsíce!

 

* Které doplňky stravy přidat k tradičnímu suplementačnímu režimu pro stimulaci síly?

 

* V jaké formě se představily všechny medailistky z řad našinců na uplynulém MS IFBB ve fitness v polském Bialystoku?

 

* Čím si prošli během tří měsíců trvání soutěže DO FORMY S MUSCLE&FITNESS 2016 vítězové kategorií Tóbiás Topoli (muži od 15 do 25 let) a Anděla Holoubková (ženy od 36 do 45 let)? A jak vypadali další finalisté v těchto věkových rozhraních?

 

* Bojové umění v historii obrazu a zvuku. Chcete si prověřit své znalosti o více či méně známých sportovcích a hercích, kteří na stříbrném plátně prokázali znalost bojových umění? Po zaslání správných odpovědí budou vylosovaní šťastlivci odměněni DVD nosiči s akčními snímky!

 

Odpovědi na všechny tyto otázky (a ještě mnoho dalších) najdete v magazínu MUSCLE&FITNESS číslo 1/2017!

2

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com