Tatry jsou připravené, hlásí z Limy Kolomý se Šoltysem. Rally,Dakar, 2019, Buggyra, constructors, | Constructors F1

etina English Rusky

Tatry jsou připravené, hlásí z Limy Kolomý se Šoltysem. Rally,Dakar, 2019, Buggyra, constructors, | Constructors F1 Constructors F1

Tatry jsou připravené, hlásí z Limy Kolomý se Šoltysem.

Buggyra media | 5.1.19 | Aktuálně

Rally Dakar 2019

Obě posádky týmu Tatra Buggyra Racing v čele s Martinem Kolomým absolvovaly v pátek poslední zkoušku před startem jednačtyřicátého ročníku rally Dakar.

Testovala se předevšímtechnika po rizikové přepravě z Evropy.

Místo testování jsme vybrali stejné jako vloni. Jsme asi 60 kilometrů od Limy. Známe to tady apilotům se zde líbí, takže jsme nic nového nevymýšleli, navíc sem jezdí testovat i více týmů,řeklk výběru místa manažer týmu Jan Kalivoda.

1 

Martin Kolomý byl se svoji poslední jízdou „nanečisto“ spokojený a vyhlíží první ostré kilometry.

„Hodně dnes svítilo sluníčko a písek byl měkký, takže jsme si vyzkoušeli různá nastavení. Tatra fungovala naprosto bez problémů, tak věřme, že to vydrží i během závodu,“ hodnotil testování Martin Kolomý. Oproti loňsku jsme udělali pár změn na autě. Máme nové elektrické svazky, jiné nastavení motoru, Tatra nám připravila druhé nápravy, ale ten závod se bude nějak vyvíjet a mymusíme reagovat v průběhu,“ dodal Kolomý, pro kterého je to letos jubilejní 10. start na rally Dakar.

2

Posádka Martina Šoltyse absolvuje jednačtyřicátý ročník rally Dakar oproti loňsku s jednou změnouv posádce. Zkušeného matadora Josefa Kalinu nahradil David Schovánek. „Myslím si, že to žádnýproblém nebude. Absolvovali jsme spolu již závod v Tunisku a vše klapalo, jak mělo, tak nevidím důvod, aby tomu tady bylo jinak,komentoval změny ve svém týmu Martin Šoltys. Test se povedl.Obkroužili jsme zde asi čtyři kola. V kabině jsme si ještě ujasnili pár věcí týkající se komunikace, auto fungovalo bez problému, takže za mě spokojenost. Už se těším na ostrý závod,“ řekl dvanáctý mužcelkového pořadí z loňského Dakaru.

3 

Tým Tatra Buggyra Racing spolu s dalšími českými účastníky rally Dakar navštívili v pátek v podvečer velvyslanectví České republiky v Limě, kde je osobně přivítal velvyslanec Pavel Bechný. „Je to pěknézpestření před začátkem rally. Byli jsme zde již loni a bylo to příjemné setkání,“ prozradil Jan Kalivoda.

Dnes jsou na programu administrativní a technické přejímky, zítra pak slavnostní zahajovací podium.

page1image20112
 

 

FOTOGALERIE – DAKAR 2019 - https://flic.kr/s/aHsmysUYZk

 

Sledujte nás a nic vám neuteče!!

Photogallery Flickr: https://flic.kr/s/aHskKRv6Wa

Facebook: https://www.facebook.com/BUGGYRA/

YouTube kanál: https://www.youtube.com/user/BUGGYRAbrand

Twitter: https://twitter.com/buggyra_racing

Instagram: https://www.instagram.com/buggyra_racing/

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com