A zima se blíží... Nevadí, máme pneumatiky Hankook Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1

etina English Rusky

A zima se blíží... Nevadí, máme pneumatiky Hankook Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1 Constructors F1

A zima se blíží... Nevadí, máme pneumatiky Hankook

Hankook Tire | 25.9.17 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2017

Výrobce prémiových pneumatik poskytuje optimální vybavení v podobě zimních pneumatik na nastávající zimní období.

 

Pneumatiky na vodicí a záběrovou nápravu, jakož i nápravy návěsů produktové série SmartControl od výrobce Hankook jsou spolehlivým kompletním řešením pro nejlepší výkony na sněhu a ledu v zimním období.

 

Neu-Isenburg, Německo, 25. září 2017


Pneumatika SmartControl AW02 je speciálním produktem výrobce Hankook pro nákladní vozidla, určené nejen na vodicí nápravu, ale i na ostatní nápravy. Pneumatika s dezénem vhodným na všechny nápravy, dělá dobrý dojem, stejně jako ostatní produkty série SmartControl, nejen symbolem M+S, nýbrž také alpským symbolem. Označení dokládá, že pneumatika je naprosto vhodná do provozu v zimním období.

Provedení dezénu pneumatiky SmartControl DW07 je zcela zaměřeno na nejlepší výkon na sněhu a bezpečnost jízdy v zimním období. Speciální záběrová pneumatika Hankook je vybavena obzvlášť širokým běhounem, zvětšujícím kontaktní plochu pneumatiky s vozovkou, díky které dochází k zlepšení přilnavosti a chování za jízdy. Dezén s pěti obvodovými drážkami je dalším plusem ohledně odolnosti vůči vzniku akvaplaninku.

Návěsová pneumatika SmartControl TW01 se díky dezénu s pěti žebry vyznačuje mimořádným brzdným výkonem jak na mokré, tak i zasněžené a zledovatělé vozovce. To zaručují tři středová žebra s 3D multi lamelami. Díky 3D lamelám dosahují bloky také vysokého stupně stability, což se projevuje souměrnějším opotřebením dezénu a současně delší životností s vyšší mírou úspory paliva.

„Především v zimním období je nutné vozové parky s nákladními vozidly vybavit pro nejnáročnější povětrnostní podmínky. Tím lze zabránit drahým prostojům a dovézt náklad bezpečně do cíle. Hankook nabízí za tímto účelem nejlepší a nejefektivnější vybavení v podobě svého kompletního řešení do zimního období SmartControl, které umožňuje dosahovat optimální trakce na sněhu, vysokého stupně bezpečnosti jízdy i vysokého brzdného výkonu.“, vysvětluje Aleš Nováček, manažer prodeje nákladních pneumatik českém a slovenském trhu.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com