Agentura POZITIF a spolek Čistá mobilita jsou partnery veletrhu e-SALON Čistá mobilita, veletrh, listopad, e-mobility ,e-salon, Letňany | Constructors F1

etina English Rusky

Agentura POZITIF a spolek Čistá mobilita jsou partnery veletrhu e-SALON Čistá mobilita, veletrh, listopad, e-mobility ,e-salon, Letňany | Constructors F1 Constructors F1

Agentura POZITIF a spolek Čistá mobilita jsou partnery veletrhu e-SALON

Ing.Jana Svobodová/Autodrom Most | 20.3.18 | Čistá mobilita

Čistá mobilita 2018

Agentura POZITIF a spolek Čistá mobilita jsou partnery veletrhu e-SALON.

Veletrh zaměřený na čistou mobilitu jako trend vývoje automobilového průmyslu e-SALON, který se uskuteční ve dnech 15. – 18. listopadu na výstavišti PVA Expo v pražských Letňanech, získal dva významné partnery. Jsou jimi marketingová agentura POZITIF a spolek Čistá mobilita. „Společně zabezpečíme odbornou interaktivní část veletrhu, kterou tematicky zaměříme například na bezpečnost silničního provozu, výukové programy v oblasti čisté mobility, soutěž Ecocar roku nebo motoristický sport s využitím elektromobilů,“ upřesnila výkonná ředitelka agentury POZITIF a místopředsedkyně spolku Čistá mobilita Jana Svobodová.

Pořadatelem e-SALONu je společnost ABF, jež patří již bezmála tři desetiletí k nejvýznamnějším organizátorům veletrhů a výstav u nás.

Vytváří podnětné prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Postupně se veletrhy a výstavy společnosti staly tradičním místem pro pravidelné setkávání špičkových odborníků, obchodníků, představitelů veřejné správy i široké veřejnosti.

Oba partneři veletrhu, tedy agentura POZITIF i spolek Čistá mobilita, jsou podle obchodního a marketingového ředitele společnosti ABF Martina Františka Přívětivého zárukou vysoké odborné erudice. „Spolek navíc sdružuje průmyslové podniky, oborová sdružení a svazy, výzkumné a finanční instituce, národní orgány veřejné správy, uživatele, spotřebitele i odborníky využívající čistou mobilitu či podílející se na výzkumu, vývoji, inovacích nebo podpoře vozidel s alternativním pohonem. Při oslovení klientů, na které veletrh míří, tak sehrává klíčovou roli. Jednání byla velmi korektní a vstřícná. Panuje shoda, že bychom v navázaných vztazích chtěli pokračovat i v dalším období,“ uvedl.

POZITIF je full-service digitální, marketingová nebo reklamní agentura, která poskytuje komplexní a kreativní služby v komunikaci a podpoře prodeje, organizaci eventů a roadshow, grafice a produkci, online aktivitách a digitálních médiích. „Naši zákazníci se rekrutují zejména z oblasti automobilového průmyslu a motoristického sportu. Majitelem je producent autodílů a komponentů pro výrobce vozidel, sesterskou firmou pak společnost AUTODROM MOST. Provozuje stejnojmenný areál s velkým a malým okruhem pro závody aut a motocyklů a plochy polygonu s moderní technologií pro výuku a výcvik v kurzech bezpečné a sportovní jízdy,“ doplnila Svobodová.

Spolek Čistá mobilita kromě výše uvedeného sleduje vývoj a trendy automobilového průmyslu v nejbližší budoucnosti.

Jeho cílem je snížení emisí skleníkových plynů a znečišťujících látek z dopravy, podporuje proto myšlenky inovativního přístupu. Předsedou spolku je Milan Urban. Ve své práci využívá kromě profesních znalostní také bohatých zkušeností z dlouhodobého působení ve vrcholné politice. Byl dlouholetým poslancem Sněmovny Parlamentu ČR a předsedou jejího hospodářského výboru, v letech 2003 až 2006 působil jako ministr průmyslu a obchodu české vlády.

 

KONTAKTY

Do Čertous 2622/14, Praha 9 139 00; www.cistamobilita.cz

Petr Vomáčka; zástupce spolku; M: +420 737 307 975; vomacka@cistamobilita.cz

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com