Autodrom bude měnit asfalt, svezte se na rozloučenou Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom bude měnit asfalt, svezte se na rozloučenou Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom bude měnit asfalt, svezte se na rozloučenou

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 5.10.18 | Aktuality

Autodrom Most 2018

Ani po skončení závodní sezony se mostecký autodrom nechystá k zimnímu spánku.

1 

Velký závodní okruh je možné si pronajmout k volným jízdám, testování či tréninkům prakticky po celý kalendářní rok. V neděli 7. října se například po dráze budou prohánět vozy věhlasné německé značky, dorazí totiž členové Porsche klubu Polska. „Očekáváme na 50 aut, převažovat budou právě vozy Porsche. Zajímavé by to tak mohlo být i pro diváky. Přijít může každý, vstupné se neplatí,“ uvedl obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

Zájemci o pronájem velkého závodního okruhu autodromu se mohou objednat na telefonním čísle +420 702 143 247 nebo e-mailové adrese krafek@autodrom-most.cz. „Do konce října máme volno ve všední dny, od listopadu pak i o víkendech. Po ukončení hlavní sezony nabízíme navíc celodenní pronájem okruhu za zvýhodněné ceny,“ upřesnil Krafek.

1

Upozornil, že z důvodu odstraňování původního povrchu dráhy a pokládky nového asfaltového koberce bude okruh od 19. listopadu uzavřený. „Odstávka potrvá po dobu stavebních prací a času nutného k zatvrdnutí asfaltu. Poté bude dráha opět přístupná. Termín opětovného uvedení do provozu však zatím není možné stanovit. Budeme o něm včas informovat,“ doplnil Jakub Krafek.

Na přelomu let 2018 a 2019 autodrom plánuje i vybudování nové splaškové kanalizace dle nejnovějších standardů odpadového hospodářství, nahrazující třicet let staré septiky a jímky. Součástí prací bude i výstavba nových záchytných jímek pro dešťovou vodu a případný nebezpečný odpad vytékající ze závodních strojů v paddocku, což zajistí mimo jiné eliminaci možných negativních dopadů na životní prostředí. Investice si vyžádají zhruba 28 milionů korun.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com