Autodrom nabízí novou zábavu v době koronaviru Autodrom Most, okruhy , závody ,koronavirus | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom nabízí novou zábavu v době koronaviru Autodrom Most, okruhy , závody ,koronavirus | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom nabízí novou zábavu v době koronaviru

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 26.3.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020

Mostecký autodrom připravil pro své fanoušky zábavu pro dobu karantény.

1

„Náš tým se snaží vymýšlet náhradní aktivity, jež by našim fanouškům, klientům, zákazníkům, partnerům, ale i široké veřejnost napříč generacemi umožnily zabavit se doma. Výsledkem je nyní společenská desková hra, kterou jsme nazvali Člověče, předjeď mě,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Hra pro dva až čtyři hráče vychází z oblíbené tradiční stolní hry Člověče, nezlob se. „Přizpůsobili jsme ji našim podmínkám. Figurky jsou známí jezdci, kteří se během své kariéry zúčastnili některého z podniků na velkém okruhu mosteckého autodromu. Každý se tak může na chvíli stát Adamem Lackem, Klausem Ludwigem nebo třeba i Tomášem Engem, zajet po okruhu co nejlepší stopu a vyvarovat se nehod. Hra nabízí několik modifikací, jež představují stěžejní závodní víkendy našeho současného kalendáře. Například evropský šampionát okruhových tahačů Czech Truck Prix, šampionát supersportovních speciálů ADAC GT Masters či závod evropské série věhlasné americké motoristické události NASCAR,“ přiblížila Svobodová.

Zájemci si Člověče, předjeď mě mohou zakoupit prostřednictvím e-shopu na webových stránkách www.autodrom-most.cz za 199 Kč včetně DPH. „Lidé zároveň zvolí dopravce, který jim hru dodá na uvedenou adresu,“ upřesnila ředitelka.

Autodrom přizpůsobil podmínkám pandemie koronaviru také kurzy bezpečné jízdy.
Po zmírnění opatření, kdy bude možné některé akce – právě i včetně kurzů – v určitém režimu obnovit, budou jejich účastníci maximálně chráněni. „Ať už je řidič ve voze sám, nebo se s někým střídá, je dobré všechny styčné plochy vydezinfikovat, a to především vnitřní i venkovní kliku, volant a řadicí páku. Toto opatření budeme aplikovat i v našich kurzech. Doporučujeme používat i roušku na ústa a nos a také rukavice,“ informovala ředitelka polygonu společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

Autodrom nabízí i možnost absolvovat kurz bezpečné jízdy ve výcvikovém voze, který klientovi zapůjčí. „I zde je prevence včetně maximální dezinfekce naprostou samozřejmostí. Současně jsme upravili i harmonogram a formu výuky, kdy jsme zkrátili teoretickou výuku na minimum a přenesli ji ven do našeho rozlehlého prostoru polygonu nebo z větší části do automobilu, kde každý účastník sedí ve svém vozidle sám a poslouchá pokyny instruktora pomocí vysílačky, samozřejmě rovněž vydezinfikované. Specialitou je forma občerstvení. Zajistili jsme balené potraviny, například bagety, které rozdáváme přímo do každého vozu. Auta jsou navíc vybavena vlastními bezpečnostními systémy proti průniku vnějšího vzduchu,“ vyjmenovala Raková.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com