Autodrom už prodává vstupenky na květnové závody veteránů Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom už prodává vstupenky na květnové závody veteránů Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom už prodává vstupenky na květnové závody veteránů

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 16.2.17 | Aktuality

Most 2017

Společnost AUTODROM MOST už nabízí vstupenky na jeden ze svých stěžejních závodů letošní sezony, a to souboje historických vozů The Most Historic Grand Prix o víkendu 12. až 14. května.

 

Vstupenky si zájemci mohou objednat na webových stránkách autodromu v sekci FAN SHOP nebo osobně zakoupit v recepci správní budovy polygonu.

Pro prvních sto fanoušků, kteří si vstupenku zakoupí, má autodrom bonus. „Získají zdarma nástěnný kalendář s fotografiemi s motivy motoristického sportu. Je zároveň pozvánkou na závody, které v letošním roce pořádáme. Závodní víkendy kalendář avizuje vždy v příslušném měsíci barevně zvýrazněným datem, názvem příslušného podniku a jím motivovaným snímkem,“ potvrdila obchodní a marketingová ředitelka autodromu Jana Svobodová.

Hlavním závodem The Most Historic Grand Prix bude FIA Lurani Trophy pro vozy formule Junior z padesátých a šedesátých let. Jejich jezdci bojují o titul mistra Evropy. Dále se v samostatném závodě představí vozy Historic Grand Prix Cars Association.  Jsou to vozy velkých cen z let 1930 - 1960 a z let 1961 - 1965. Britské vozy Grand Turismo pak diváky potěší v závodě Triumph Competition and British HTGT. Uvidí známé GT vozy značek MG, Morgan, Triumph, Lotus a další. V závodě o pohár ADAC HAIGO si to rozdají formulové i cestovní vozy bývalého Poháru míru a přátelství socialistických zemí, a to formule Easter, Mondial a cestovní vozy značek Škoda, VAZ Žiguli, Melkus nebo Trabant.

Bohatý program závodního víkendu doplní jízda pravidelnosti českých závodní vozů, kde se představí tovární speciály a především vozy individuálních konstrukcí. Součástí víkendu bude i sraz a výstava historických vozidel všech značek v prostorách polygonu a jejich defilé v podobě jednoho čestného kola po velkém závodním okruhu autodromu.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com