Autodrom zahájí novou sezonu nedělní autoshow s bohatým programem Autodrom Most, okruhy , závody The Most autoshow | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom zahájí novou sezonu nedělní autoshow s bohatým programem Autodrom Most, okruhy , závody The Most autoshow | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom zahájí novou sezonu nedělní autoshow s bohatým programem

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 21.3.18 | Aktuálně

Autodrom Most 2018

Autodrom zahájí novou sezonu nedělní autoshow s bohatým programem

Už v neděli 25. března přivítá areál mosteckého autodromu návštěvníky při tradičním zahájení nové sezony The Most AUTOSHOW. Čeká je bohatý program s novinkou v podobě soutěže o co nejrychlejší zdolání slalomu mezi kuželi za volantem traktoru. Odstartuje zároveň čtvrtý ročník oblíbené soutěže amatérských jezdců The Most Challenge na velkém závodním okruhu, do něhož se mohou zapojit v případě zájmu i účastníci populárních volných jízd po dráze vlastním vozem. Celodenní program začíná v 09:00, končí v 18:00 hodin. Vstup a parkování v areálu autodromu je bezplatné.

Více informací o autoshow zájemci najdou zde. O soutěži The Most Challenge, která vstupuje do dalšího ročníku s novými pravidly, se dozvědí více zde

Kolegové, přátelé a fanoušci v neděli také zavzpomínají na výraznou osobnost tuzemského motoristického sportu Gerharda Ittnera, který loni podlehl dlouhé nemoci. Bývalý sportovní ředitel autodromu byl velmi aktivní. Kromě své srdeční záležitosti - mosteckého autodromu - působil i v mnoha dalších funkcích. Jako dlouholetý významný licencovaný činovník federace automobilového i motocyklového sportu, člene silniční komise FIM Europe, předseda silniční komise Federace motocyklového sportu AČR, sportovní komisař a předseda komise závodů na okruzích Federace automobilového sportu AČR.

V tiskovém středisku v paddocku autodromu připomene působení Gerharda Ittnera na autodromu řada fotografií. „Poslední jízda v závěru autoshow bude patřit čestnému kolu za našeho kamaráda, který je legendou mosteckého okruhu. Pro některé z nás byl dobrým učitelem a velkým vzorem. Budeme rádi, pokud se návštěvníci k tomuto pietnímu vzpomínkovému aktu připojí,“ uvedl sportovní ředitel společnosti AUTODROM MOST Michal Marek.

Návštěvníci autoshow si mohou vychutnat i adrenalinový zážitek z taxijízdy po okruhu v závodním speciálu, v němž je proveze zkušený jezdec.

Organizátoři lákají také na stále oblíbenější LOUDA CUP. Jde o jednokolový netradičně pojatý závod s tenisovým míčkem v košíčku na přední kapotě vlastního vozu, jehož výherce získá zajímavou cenu. Jede se v době polední pauzy.

Organizátoři nezapomínají ani na nejmenší návštěvníky. Vyřádit se mohou ve skákacím hradu. K dispozici budou mít i dětské dopravní hřiště, kde jim zdarma zapůjčí kola či koloběžky a také přilby.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com