Autoshow ukončí už v sobotu závodní sezonu na autodromu Autodrom, Most, 201á, auta, okruh, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Autoshow ukončí už v sobotu závodní sezonu na autodromu Autodrom, Most, 201á, auta, okruh, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Autoshow ukončí už v sobotu závodní sezonu na autodromu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 22.10.18 | Aktuality

Autodrom Most 2018

Kdo se chce za velmi výhodných podmínek svézt vlastním vozem po velkém závodním okruhu mosteckého autodromu, má poslední šanci v letošním roce v sobotu 27. října.

 

Tradiční rozloučení se závodní sezonou The Most AUTOSHOW #8 potrvá od 09:00 do 17:00 hodin, vedle řady dalších lákadel a zajímavostí nabídne fanouškům motorismu právě i oblíbené volné jízdy po dráze za pouhých 150 korun za desetiminutové svezení. Využití dráhy v dalším období limituje plánovaná obnova jejího asfaltového povrchu.

1

„Od 16. listopadu okruh uzavřeme kvůli odstranění už nevyhovující asfaltové vrstvy a pokládce nové. Termín ukončení prací je závislý na počasí. Nelze jej předem odhadnout. Nevíme proto, kdy se podaří okruh znovu zprovoznit. Kdo se tedy chce ještě letos u nás svézt, ať v sobotu dorazí,“ upozornila eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

2

Za levnější ceny se amatérští nadšenci mohou vozit po dráze autodromu i v zimním období.

Už třetím rokem bude pokračovat ve vybraných termínech volné jízdy pod názvem The Most Winter Challenge. Při teplotách pod 5°Celsia pořadatelé vybírají 50 korun za jedno kolo. Dosáhne-li teplota pěti a více stupňů, řidiči zaplatí 400 korun za třicetiminutový blok. „Vzhledem k avizované uzávěrce okruhu nevíme, kolik termínů volných jízd se nám do jara podaří vypsat,“ doplnila Rosenkranzová.

Lidé, kteří si na autoshow najdou cestu, nebudou podle ní litovat. „Srdce každého fandy rychlých kol a silných motorů jistě potěší pohled na Audi R8 LMS GT3 pražské firmy GT Sports Team, které si mohou zevrubně prohlédnout v jednom z boxů. Jde o supersportovní vůz, jenž mohli diváci vidět v akci na mosteckém autodromu už při dubnové premiéře evropského šampionátu ADAC GT Masters. Dobrou zprávou je, že se nám podařilo dohodnout s promotérem této prestižní série i pro příští rok,“ prozradila eventová manažerka.

3

Součástí programu autoshow bude i finální kolo čtvrtého ročníku oblíbené soutěže amatérských jezdců The Most Challenge. Stranou dění nezůstane tentokrát ani malý okruh na plochách polygonu, kde si to rozdají o poslední body letošního ročníku Krušnohorského poháru jezdci cestovních vozů v závodu do vrchu. Vstup a parkování v areálu autodromu je tradičně zdarma.

33Návštěvníci autoshow si mohou zazávodit i sami. Stačí se přihlásit do CarPoint Cupu, což je mezi jezdci i diváky stále vyhledávanější jednokolový netradičně pojatý závod s tenisovým míčkem v košíčku na přední kapotě vlastního vozu. První tři v cíli se mohou těšit na hodnotné ceny.

Nemladší návštěvníci budou mít k dispozici dětské dopravní hřiště. Kola, koloběžky, odrážedla i přilby si mohou vypůjčit zdarma. Chybět nebude nafukovací skákací hrad ani další atrakce jako prolézačky či skluzavka.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com