Autoshow zahájila důstojně sezonu, motoristické nadšence neodradilo ani počasí Most, Pekař, autodrom | Constructors F1

etina English Rusky

Autoshow zahájila důstojně sezonu, motoristické nadšence neodradilo ani počasí Most, Pekař, autodrom | Constructors F1 Constructors F1

Autoshow zahájila důstojně sezonu, motoristické nadšence neodradilo ani počasí

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 19.4.17 | Aktuality

Most 2017

Tradičnímu zahájení nové sezony mosteckého autodromu The Most AUTOSHOW #5 nepřálo v neděli počasí, jež se předvedlo jako typicky aprílové.

 

Přesto se na oblíbené celodenní volné jízdy na velkém závodním okruhu sjelo na dva tisíce motoristických nadšenců. „Na dráze se tentokrát vystřídalo 650 řidičů, jízdu po okruhu s vlastním vozem si pořádně užili. Zájem byl i o pronájem vozů a taxijízdy ve speciálech řízených zkušenými piloty v čele se skvělým jezdcem a celkově druhým mužem loni obnoveného seriálu Škoda Octavia Cup Tomášem Pekařem. Tentokrát usedl za volant SUBARU WRX STI ze speciální edice autodromu,“ uvedla eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

Pod aktivním dohledem profesionálního závodního jezdce Tomáše Pekaře si zájemci mohou také osvojit potřebné dovednosti a návyky pro jízdu v ostrém tempu po malém i velkém okruhu autodromu. Stačí se přihlásit na kurz sportovní jízdy. Cenné rady i s praktickou ukázkou mělnický jezdec zájemcům poprvé poskytne už ve čtvrtek 11. května. Více informací o kurzu s Tomášem Pekařem zde.

Na autoshow dorazily celé rodiny, což byl podle Rakové i záměr pořadatelů. „Zatímco otcové si vyzkoušeli svůj řidičský um a odvážnější maminky se po dráze svezly se zkušeným jezdcem, děti v hojném počtu využily naše dětské dopravní hřiště. Je v provozu po celý týden, chlapcům a dívkám půjčíme kola, koloběžky či odrážedla a také přilby. Premiéru zažila přestavěná, delší a k předjíždění vhodnější motokárová trať,“ upřesnila.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com