Bonusem pro účastníky soutěže F1 ve školách a 4x4 Land Rover ve školách byl 30 minutový workshop/seminář. Miroslav Sanytrák, F1 ve školách, 4x4 Land rover ve školách, Národní technické muzeum, | Constructors F1

etina English Rusky

Bonusem pro účastníky soutěže F1 ve školách a 4x4 Land Rover ve školách byl 30 minutový workshop/seminář. Miroslav Sanytrák, F1 ve školách, 4x4 Land rover ve školách, Národní technické muzeum, | Constructors F1 Constructors F1

Bonusem pro účastníky soutěže F1 ve školách a 4x4 Land Rover ve školách byl 30 minutový workshop/seminář.

Miroslav Sanytrák/foto:Jan Řada | 23.6.18 | Aktuálně F1 ve školách

F1 ve školách 2018

Co mne vedlo uspořádat pro studenty takový worshopík? 

Především znalost neznalosti studentů důležitých pouček a "mouder" , které mohou ihned ovlivnit jejich nejen studenský život,ale i budoucí pracovní.

2

Střední školy i vysoké školy nepřipravují studenty na běžný život ve společnosti po vystudovájní školy. Vygooglování informací je možné, ale nedostatečné, neboť velká část těchto informací nepochází z praxe, či nejsou výstupem praxe, ale pouze teorie, která si nějak funguje, často však špatně, může naopak ublížit. 

3

Přesný název obsahu přednášky byl: Tajemnství komunikace, obchodu a osobní psychologie aneb život je krátký a není třeba se z toho posrat.

1

Komunikace a tajná řeč těla, řízení času, vize, cíle a jak se k nim skutečně dostat, ovládání sebe sama, či rozdíl psychologie dvou slov - sitace a problém. To vše bylo obsahem mé přednášky opírající se o mnohaleté zkušenosti z praxe. Přišel jsem zároveň na další možnost podpory studentů škol na celém světě, těch studentů jejich týmů v obou soutežích, to však až později. 

6

Problém versus Situace aneb jak si ušetřit čas a především stres, či neznáme stres..... první řešení bylo zveřejněno v poblikaci na ČVUT před mnoha lety v vydáne v rámic kolokvia. 

Zajímavé je to, že studenti mne ještě druhý den zastavovali a moc mi děkovali za přednášku, či se ptali na další souvislosti. Abych se přiznal, velmi mne to pošilo. 

 

 

 

 

 

Štítky

 


F1 ve školách

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com