Budoucí mistři světa, známe je?Zamyšlení .... F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Budoucí mistři světa, známe je?Zamyšlení .... F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Budoucí mistři světa, známe je?Zamyšlení ....

Miroslav Sanytrák / foto Jiří Křenek | 19.3.14 | Aktuality

F1

JB

Můj přítel Karel Jílek vždycky říkal , že Jenson Button to má v hlavě srovnané a že je řidičem-pilotem, který všem jednou ukáže. Dostal od Rosse Browna pořádnej auťák a hele slova přítele Jílka,sr. se splnila. Felipe Masa, Rubens Barichello dělali léta nosiče vody Michaelu Schumacherovi  a přitom mohli býti klidně mistry světa. Felipe to asi odnesl nejvíce, ten toho nosiče vody dělal ještě i F.Alonsovi. Týmová spolupráce, či "koho chléb jíš to písničku zpíváš", nebo taky "držet hubu a krok", tak se tomu říká u nás. Podívejte se na Kevina Magnusena a jeho nástroj McLaren Mercedes F1 a hle on je na druhém místě v prvním závodě své kariéry. Podívejte se na V.Bottase, vyjede ze 16. místa a kde skončil, ano měl dobrý nástroj a Williams F1 letos ještě ukáže zač je tomu loket!!!! Mimochodem Wiliams Martini F1 je jediným týmem, který se snad skutečně živí pouze formulí 1, týmem, který je rodinou, který se tak i chová, to je obrovská síla. Držím jim palce. 

VB

 

Tak, kde jsou ti budoucí mistři světa.Felipe by si titul zasloužil už jenom jako medaili za to , co udělal ve Scuderii Ferrari. Fernando Alonso -jemu prohrál jeho třetí titul  samotný tým v Marenellu a má mu co vracet. Ted jsou na jednom smetišti dva kohouti, kteří si jen tak nedají do něčeho kecat, takže teď je to o tom, kdo si vydobude to být číslem 1 u Ferrari, zatím je na tom lépe Fernando. 
R1

A1

A ti ostatní, Nico Rosberg   také ukazuje, že už vyzrál, však v loňském roce byl několikrát na bedně. Kdo je v týmu Mercedes AMG Petrons F1 jedničkou, mistr světa Lewis Hamilton to být nemusí??? V týmu působí Niki Lauda, což je dost silná energie zkušeností , disciplíny staré školy, která teď některým chybí ( Scuderia Ferrari-tady skončila disciplína a silá energie odchodem Rosse a Jeana).Niki Lauda je obrovskou devizou týmu Mercedes AMG Petronas F1 a Nico Rosberg by klidně mohl být šampionem. 
N1

 

Sebastian je kanón a určitě bude chtít překonat všechny tabulky a stát se po páté v řadě mistrem světa. Nadějný Ricciardo také bude bojovat. Takže uvidíme, kdo že to bude mistrem světa. Škoda jenom, že zde chybí  Robert Kubica a že nedostal šanci Rubens Barrichello.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com