ČEPS novým partnerem Czech Truck Prix, zaštítí i dětský doprovodný program závodu Truck, F1, formule 1, motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

ČEPS novým partnerem Czech Truck Prix, zaštítí i dětský doprovodný program závodu Truck, F1, formule 1, motorsport | Constructors F1 Constructors F1

ČEPS novým partnerem Czech Truck Prix, zaštítí i dětský doprovodný program závodu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 28.8.17 | Aktuálně

Most 2017

Novým partnerem nejprestižnějšího podniku každoročního kalendáře společnosti AUTODROM MOST, evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix, se stal tuzemský provozovatel elektroenergetické přenosové soustavy ČEPS, a. s..

 

Na souboje šestitunových speciálů jubilejního 25. ročníku Czech Truck Prix na mosteckém oválu se fanoušci mohou těšit o víkendu 2. a 3. září, ČEPS převezme záštitu nad dětským doprovodným programem.

„Naše vzájemná spolupráce se velmi dobře osvědčila už při rallysprintových závodech v areálu autodromu. Nyní jsme ji posunuli na vyšší úroveň a chceme ji rozvíjet a zkvalitňovat i v dalších letech. ČEPS mladé lidi podporuje dlouhodobě, což je v souladu s našimi aktivitami zaměřenými na bezpečnost silničního provozu a zejména na preventivní akce pro děti a mladé začínající řidiče,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

V bohatém a pestrém doprovodném programu závodního víkendu organizátoři vyčlení samostatný blok zajímavých akcí, soutěží a her právě nejmladším návštěvníkům. Jeho centrem bude už tradičně dopravní hřiště na polygonu, kde se chlapci a dívky mohou prohánět na vlastním či zdarma zapůjčeném kole. Kromě zábavy a zdravého pohybu si nenásilným způsobem osvojí i základy bezpečného pohybu v silničním provozu.

Jedním z konkrétních výstupů vzájemné spolupráce s novým partnerem je podle Svobodové rozhodnutí obdarovat opuštěné děti a děti bez rodičů. „Část výtěžku závodního víkendu věnujeme Dětskému domovu v Mostě,“ upřesnila.

Akciová společnost ČEPS působí na území ČR jako výhradní provozovatel elektroenergetické přenosové soustavy. ČEPS udržuje, obnovuje a rozvíjí 42 rozvoden se 75 transformátory, z nichž některé jsou určeny k převodu elektrické energie z přenosové do distribuční soustavy. Stará se také o více než 5 700 kilometrů vedení nejvyššího napětí 400 a 220 kV.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com