Chcete fotografovat jako Jiří Křenek, jediný český fotograf v formuli 1? FotoVideo, formule1, Jiří Křenek | Constructors F1

etina English Rusky

Chcete fotografovat jako Jiří Křenek, jediný český fotograf v formuli 1? FotoVideo, formule1, Jiří Křenek | Constructors F1 Constructors F1

Chcete fotografovat jako Jiří Křenek, jediný český fotograf v formuli 1?

Kateřina Kárníková/FotoVideo | 27.4.18 | Aktuality

FotoVideo 2018

Potom čtěte nové FotoVideo 

Květnové FotoVideo je hodně obrazové

Obsah tohoto, květnového vydání je opět hodně bohatý a dělá si ambice se dostat nejen do všech schránek tisíců našich předplatitelů, ale i do vlastnictví těch, kteří nás kupují na novinových stáncích a v těch hezkých prodejnách tisku.

Květnové FotoVideo je celé velkou oslavou fotografie. Oproti dubnovému, ve kterém jsme byli hodně praktičtí, se toto vydání snaží být ještě více inspirativním a to v celém rozsahu. Tedy od profesionální špičky až po kvalitní amatérskou, od mladé až po zasloužilou fotografickou scénu. Týká se to i žánrů! Máme tu krásnou přírodu a architekturu, krásu okamžiku a také fotografii divadelní či koncertní. Bude se vám líbit?

Asociace profesionálních fotografů vyhlásila Osobnosti české fotografie, v Praze se chystá největší výstava české divadelní fotografie všech dob, Michal Krause umí fotit tu divokou krásu na Srí Lance, Tomáš Havel je neuvěřitelným objevem a ještě větším fotografickým talentem, ceny Jazz World Photo získali tři úžasní evropští fotografové, Jiří Královec má svůj nádherně osobitý styl, Patrik Staněk poradí jak fotit v ZOO, Jiří Šebek bude mít opravdu nádhernou výstavu, přečtěte si další díl naší Analogové školy, Mobilního focení a FotoPoradny v podání Honzy Vojtka a tak bychom mohli pokračovat a pokračovat. Chcete vědět více? 

Ochutnejte z obsahu květnového vydání časopisu FotoVideo:

 

INSPIRACE: TOMÁŠ HAVEL PŘEDNÁŠÍ

 „Mám rád přirozené barvy přírody“.

INSPIRACE: DALŠÍ DVA FOTOFEJETONY

Kateřina Janišová a Simona Nálepková o svých fotkách.

GITZO INSPIRUJE: MICHAL KRAUSE NA SRÍ LANCE

Naše planeta nabízí nesčetně fotografických příležitostí

MOBILNÍ FOCENÍ: APLIKACE STELLER V TESTU

Sdílejte své fotografické příběhy

TECHNIKA: HASSELBLAD X1D NABÍZÍ POHODU

Jeden z nejlepších přístrojů na našem trhu v testu

TECHNIKA: HUAWEI P20 PRO A JEHO UMĚLÁ INTELIGENCE

Tři objektivy poprvé v ruce a výčet jeho vlastností

SOUTĚŽ FOTOGRAF ROKU: NOVINKA!

Deset nejlepších snímků našich juniorů. Vedle dospělé generace sledujte i nadějné, mladé fotografy!

Další novinky v našem předplatném!  Vždy ušetříte a budete mít pohodu, klid a ještě praktický dárek k tomu! Máme nové dárky!

Předplaťte si nás! V každém případě dostanete výhodný dárek dle vašeho výběru (třeba předplatné grafického programu na celý rok nebo unikátní diář s fotografiemi ze soutěže Fotograf roku či voucher na rychlé stahování na serveru Ulož.to, slevy od Fokapo a nově od CEWE a Kamila Rodingera a další…) a to jeden vybraný i v případě, že jste stálým předplatitelem a předplatné si obnovujete. Objednávejte hned a vybírejte zde .

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com