Čtyři auta a sedm pódiových umístění. Taková jsou stručná čísla týmu ORLEN Janík Motorsport z dalšího podniku MČR v závodech do vrchu v Náměšti nad Oslavou. Janík Motorosport, IHCC, FIA, Nutrend, Racing | Constructors F1

etina English Rusky

Čtyři auta a sedm pódiových umístění. Taková jsou stručná čísla týmu ORLEN Janík Motorsport z dalšího podniku MČR v závodech do vrchu v Náměšti nad Oslavou. Janík Motorosport, IHCC, FIA, Nutrend, Racing | Constructors F1 Constructors F1

Čtyři auta a sedm pódiových umístění. Taková jsou stručná čísla týmu ORLEN Janík Motorsport z dalšího podniku MČR v závodech do vrchu v Náměšti nad Oslavou.

Kateřina Ťuková, Janík Motorsport | 9.5.23 | Aktuálně

MČR - vrchy - Náměšť nad Oslavou - Janík Motorsport 2023

Kompletní sbírka cenných kovů ze Zámeckého vrchu.

1

Už po dvaačtyřicáté burácely motory na dvoukilometrové trati Zámeckého vrchu a ani tentokrát u toho nechyběli závodníci ORLEN Janík Motorsport. Klasická letošní vrchařská sestava ve složení Václav Janík, David Dědek, Jiří Svoboda a Jaromír Malý, zanechala na Vysočině velice dobrý dojem a odvezla si kompletní sbírku cenných kovů.

2

Nejlépe to jelo Václavu Janíkovi v Normě M20FC. Václav se do kokpitu svého vozu letos vrátil po dvouleté pauze a po dvou druhých místech z úvodního závodního víkendu MČR v Brně tentokrát přidal dvě první místa ve skupině a dvě druhá absolutně.Dvě stříbrná umístění ve třídě si taktéž s Normou M20FC vyjel David Dědek. V sobotu to pro něho znamenalo desáté a v neděli sedmé místo absolutně.

Formulový speciál Lola B02/50, to je zase doménou Jiřího Svobody, který si z Náměště odvezl, stejně jako David Dědek, dvě stříbra ve skupině. Absolutně dojel v sobotu dvaačtyřicátý a v neděli si výrazně polepšil - na desátou pozici.Pozadu nezůstal ani Jaromír Malý v Hyundai Elantra N TCR. Ten si v sobotu dojel pro bronz ve své skupině a pro třicáté šesté místo absolutně. V neděli si ve skupině pohoršil o jednu pozici, dojel čtvrtý, ale absolutně se mu podařilo si o pár míst polepšit - na třiatřicáté místo.

Další podnik MČR v závodech do vrchu je podnik Ústecká 21, který se pojede o posledním květnovém víkendu. Ještě před tím budou týmová auta k vidění 20. a 21. května na Red Bull Ringu v rámci TCR Eastern Europe a ESET Cupu.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com