David Dědeka závěr vrchařské sezony. Aktuálně, vrchy, David Dědek, Janík, Motorsport, constructirs | Constructors F1

etina English Rusky

David Dědeka závěr vrchařské sezony. Aktuálně, vrchy, David Dědek, Janík, Motorsport, constructirs | Constructors F1 Constructors F1

David Dědeka závěr vrchařské sezony.

Janík Motorsport | 22.10.24 | Aktuálně

Janík Motorsport 2024 - Vrchy

Ve dnech 19. – 20. 10. 2024 absolvoval David Dědek se svým vozem Norma M20FC v chorvatském Skradinu svůj poslední závod sezony a to „AUTO SHOW HILL CLIMB EVENT 4 CLIMB MONSTERS BONGO“.

Janík Motorsport

Startovní listina byla nabitá více než šedesátkou jezdců, které čekaly 3 tréninkové jízdy v sobotu a 3 jízdy závodní v neděli. Předpověď počasí naznačovala proměnlivé počasí, což znamenalo, že dvě tréninkové jízdy se konaly na téměř mokré trati. Podmínky pro jezdce tak byly náročné. Zatímco při nedělních ostrých jízdách již počasí jezdcům přálo a všichni si užili chorvatské babí léto s jasně modrou oblohou a teplotou hodně přes dvacet stupňů. David Dědek si vedl skvěle, ve své kategorii zvítězil a v absolutním pořadí obsadil 8. místo a tímto závodem uzavřel svoji náročnou a úspěšnou sezónu.

1

„Na této trati jsem jel poprvé, ale už při čtvrtečním najíždění bylo jasné, že je to moje krevní skupina. Krásná, technická, ale zároveň rychlá trať, která neodpouští chyby - v nádherném prostředí národního parku Krka a k tomu super výsledek. Poslední závod nemohl skončit lépe. Organizátoři závodu předvedli perfektní práci z pohledu přípravy a organizace závodu, za což je na místě poděkovat. Když bude možnost určitě bych se rád na tuto trať v budoucnu vrátil”, shrnul David Dědek.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com