Dnešní "sváteční " den, aneb poprvé s osobním trenérem ve fitku. Muscle&Fitness, fitness, Muj GYM ,Do Formy, 2019 | Constructors F1

etina English Rusky

Dnešní "sváteční " den, aneb poprvé s osobním trenérem ve fitku. Muscle&Fitness, fitness, Muj GYM ,Do Formy, 2019 | Constructors F1 Constructors F1

Dnešní "sváteční " den, aneb poprvé s osobním trenérem ve fitku.

Miroslav Sanytrák | 11.3.19 | Soutěž "DO FORMY"

"DO FORMY" 2019

Poprvé s trenérkou v kladenském
fitku " MŮJ GYM".

Díky už asi desáté přihlášce do soutěže časopisu Muscle&Fitness "DO FORMY" , tentokrát roku 2019 , kterou bych rád dokončil s více jak sníženou váhou 5 kg,cíle je třeba asi dávat vysoké, mělo by to jít o minimálně 10 kilogramů dolů, začínal jsem na 112 kg. Postihla mne sádra levého palce  na 6 týdnů a cvičení bylo zpočátku dost omezené. 

Dnes jsem začínal ranním tréninkem - první hodina byla rozehřívací a v přestávkách jsem v kanceláři vyřizoval emaily, telefony a web stránky, další dvě hodiny byly velice intenzivní v mém "fitku" v domě. 

Tady je rozpis mého ranního "cvičení":

Leh/sed 500 krát na lavičce

Výpony na nohy v přestávkách každého cvičení, aby nedošlo k ochladnutí svalů : 4.800 krát

Biceps s Z činkou 5 x 38 kg serie

Biceps s jednoručkami střídavě 10 x 22,5 kg serie

Biceps s činkou 14 x 16 kg série

Biceps s jednoručkami 20 x 4,5 kg 

Benčpres 5 x 48 kg serie

Vše způsobem dr.Tabaty,tedy 15-20 sekund cvičení, 10 sekund odpočinek.

Kolo 10 km kardio

Celkem v železe 16.541 kg, což pokládám za docela dobrou porci "hard tréninku".

No, ale díky menším výsledkům už skoro 2 měsíčnímu cvičení, tedy menším výsledkům než jsem očekával, jsem  se rozhodl použít zkušenosti osobního trénéra, poprvé v životě.Roli hrálo mnoho věcí výběru, ekonomická stránka, km tam i zpět,parkoviště a potom osobní stránka - slušný člověk a jeho řeč těla ( můj jeden z oborů) , z fotografie toho poznám opravdu dost. No a po krátkém hledání na internetu padlo rozhodnutí na Můj Gym v Kladně. 


Už první schůzka mne velice potešila. 

Hodina sezení a povídání s Alesiou, kde jsem asi vypadal jako machr, neboť jsem mluvil o svých  zkušenostech s různými mistry světa, mistry Evropy, o časopisu Muscle&Fitness , o prima partě v redakci a především o mém boji s mým sádlem, odborně řečeno viscerálním tukem .

Od roku 2007 do dnešního dne jsem, díky moudrům sebraným snad úplně všude,díky kamarádům z oblasti kulturistiky, díky načteným informacím a vyzkoušeným cvikům z výše jmenovaného časopisu, se z váhy 136 kg  dostal už na....nebudu se vytahovat, i tak mi ještě chybí ke spokojenosti minimálně 15 kilo, uvidíme. 

Ve fitku mne vyslechli, divili se trochu, že jsem si vybral Pavlínu, no a já dneska přišel do fitka si zacvičit. Řeknu Vám, ta mladá paní mi dala zabrat, ani jsem netušil, co všechno musím cvičit, neboť můj hard trénink prostě neřeší všechno.....Potil jsem se, ač jsem dělal serie po 3 cvicích, především s kettlebelly, to je to jediné, co doma nemám....potil jsem se i bez nich, až jsem se styděl a do smíchu mi fakt nebylo.

Každopádně Pavlína(Pája) mi fakt dost pomohla a moc jí za její komunikaci, vstřícnou pomoc a profesionální cvičení děkuji.Byla to dobrá volba. 

GYM

Já jsem ten medvídek vpravo a moje cvičitelka. 

Domů jsem přijel spokojený, spocený, vyděšený z toho, jak jsem v určitých partiích slabým. Doma jsem vše vyprávěl a to už jsem se smál.... ta pneumatika uprostřed těla musí prostě dolu! 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com