Do třetice všeho dobrého: Olympijský běh na autodromu Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy,běh | Constructors F1

etina English Rusky

Do třetice všeho dobrého: Olympijský běh na autodromu Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy,běh | Constructors F1 Constructors F1

Do třetice všeho dobrého: Olympijský běh na autodromu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 19.6.17 | Aktuality

Most 2017

Ve středu 21. června zaplní velký okruh mosteckého autodromu účastníci T-Mobile Olympijského běhu. Na netradičním závodišti se běžci sejdou už potřetí.

 

Opět si mohou vybrat ze dvou tratí, osmikilometrové a o polovinu kratší. Odstartují v 18:30 hodin. Loňský ročník ozdobila rekordní účast 249 běžců a běžkyň všech věkových kategorií.

Běžci jsou vítanými návštěvníky autodromu, začátkem listopadu přivítá i účastníky premiérového běhu The Most HALFMARATHON #1. Více informací zájemci najdou zde.

 „Snažíme se zpřístupnit náš areál lidem všech věkových kategorií, a to nejen motoristickým fanouškům. I když hlavní náplní naší činnosti samozřejmě zůstává pořádání automobilových a motocyklových závodů, stále častěji obohacujeme doplňkové programy o zážitky pro všechny členy rodiny. Pořádáme koncerty a další zajímavé kulturní a společenské akce, například na konci července zveme každého na The Most Show, součástí bohatého programu bude koncert kapely Laura a její tygři nebo Food festival slibující nevšední gastronomické zážitky,“ vyjmenovala obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Prezentace účastníků běhu se stejně jako loni uskuteční v recepci budovy polygonu, parkování v areálu je zdarma. Půl hodiny před startem se zaregistrovaní běžci přesunou tunelem na velký závodní okruh autodromu. Startovné činí 100 korun, pětinu z této částky, tedy 20 korun, organizátoři věnují na charitativní účely na konto Olympijské nadace. Tři nejrychlejší muži a ženy v každém závodě získají věcné dary. Podrobné informace o T-Mobile Olympijském běhu v Mostě zájemci najdou na webové adrese http://www.olympijskybeh.cz/zavody/most/.

Rekord na delší trati ustanovil v loňském roce Jiří Firlingr, dvě kola po dráze zdolal v čase 28:32 minuty.

 

Mezi ženami nenašla na osmikilometrové trati přemožitelku Hana Melonová, která ji zvládla za 37:28 minuty. Čtyřkilometrovou trať uběhl nejrychleji Jakub Stejskal, vítězkou ženské kategorie se stala Antonie Ležalová.

Běžecké závody, které spojuje olympijská myšlenka, mají u nás dlouhou tradici. Letos se do závodů s podtitulem „různí běžci, různá místa, jedna myšlenka“, jež jsou součástí mezinárodního Olympijského dne, zapojí ve stejný den a čas přes 70 tisíc běžců v 81 českých a moravských městech. Most tedy mezi nimi nebude chybět. Ambasadory akce jsou jeden z nejlepších kajakářů světa Vavřinec Hradílek a reprezentant v moderním pětiboji Jan Kuf.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com