ELEKTRICKÁ DODÁVKA K VIDĚNÍ I DODÁNÍ IHNED U AUTO KOUT CENTRUM Auto Kout Centrum, Reanult | Constructors F1

etina English Rusky

ELEKTRICKÁ DODÁVKA K VIDĚNÍ I DODÁNÍ IHNED U AUTO KOUT CENTRUM Auto Kout Centrum, Reanult | Constructors F1 Constructors F1

ELEKTRICKÁ DODÁVKA K VIDĚNÍ I DODÁNÍ IHNED U AUTO KOUT CENTRUM

Auto Kout Centrum Press | 24.11.22 | Elektromobily

E- mobilita 2022

Renault navazuje na loňský start modelu Kangoo Van, který se díky svým jedinečným inovacím stal držitelem titulu „International Van of the Year 2022“. Nyní je model rozšířen také o plně elektrickou verzi. Prohlédnout si ji můžete u dealera AUTO KOUT Centrum v Brandýse nad Labem, kde vám vyškolený prodejní personál zodpoví všechny vaše otázky k této novince.

1

2

Nový Renault Kangoo Van E-Tech elektrický navazuje na úspěšnou předchozí generaci. Té se na evropských trzích prodalo 70 000 ks. Díky nové lithium-iontové baterii o využitelné kapacitě 45 kWh nabízí nový Renault Kangoo Van E-Tech elektrický dojezd až 300 km v cyklu WLTPi. Uživatelé tak mohou bezpečně absolvovat celý svůj pracovní den bez obav o dojezd, a to za velmi příznivých nákladů. Baterie, která je umístěna pod podlahou vozidla, nijak nezasahuje do nákladového prostoru a nesnižuje jeho kapacitu. Motor o výkonu 90 kW a baterie o kapacitě 45 kWh mohou využívat 3 typy nabíjecích zařízení a získat za 30 minut dojezd až 170 km.

3

Z důvodu zaručení lepšího dojezdu v průběhu všech ročních období je nový Renault Kangoo Van E-Tech elektrický vybaven klimatizací s tepelným čerpadlem. V případě jeho spojení s 22 kW nabíječkou umožňuje rekuperovat teplo z venkovního vzduchu pro vyhřívání interiéru vozidla. Výkon tepelného čerpadla je optimální v rozmezí -15 °C až +15 °C venkovní teploty, což odpovídá rozmezí teplot v chladných obdobích ve většině evropských zemí.

Nový Renault Kangoo Van E-Tech elektrický zahrnuje veškeré inovace spalovacího modelu Kangoo Van. Např. jedinečný nejlepší boční vstup na trhu v délce 1,45 m „Open Sesame by Renault“, inovativní vnitřní střešní nosič „Easy Inside Rack“ nebo multimediální systém Easy Link s 8“ displejem.

Renault, který je průkopníkem elektromobility, je nezpochybnitelnou jedničkou na trhu užitkových elektromobilů v Evropě již od roku 2011. Přijďte se o tom přesvědčit k autorizovanému dealerovi vozů značky Renault do Brandýsa nad Labem.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com