Finanční výsledky výrobce Hankook Tire za první kvartál 2017 Hankook,ČR, f1 | Constructors F1

etina English Rusky

Finanční výsledky výrobce Hankook Tire za první kvartál 2017 Hankook,ČR, f1 | Constructors F1 Constructors F1

Finanční výsledky výrobce Hankook Tire za první kvartál 2017

Hankook Tire | 16.5.17 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2017

Společnost Hankook Tire oznámila své výsledky obratu z globálního prodeje ve výši KRW 1 639 biliónů. Prodej UHP pneumatik obnáší podíl 36,7 z celkového prodeje. V porovnání s loňským rokem se jedná o navýšení o 1,4% za stejné období. Společnost nadále pracuje na posílení hodnoty své prémiové značky a na rozšíření prodeje UHP pneumatik ve větších rozměrech, počínaje 17 palci.

Seoul, Korea / Neu-Isenburg, Německo, 16. května 2017
Společnost Hankook Tire oznámila své globální finanční výsledky za první kvartál letošního roku 2017 konsolidovaného prodeje ve výši KRW 1 639 biliónů (1 333 miliard eur) provozního zisku ve výši KRW 231 miliard (187,88 miliónů eur). Pozitivní růst ovlivnily především vynikající výsledky prodeje pneumatiky typu UHP a celkový růst prodeje ve všech zemích.

V porovnání s loňským rokem byl zaznamenán růst prodeje UHP pneumatik ve výši 1,4 procenta, což představuje 36,7 procent celkového prodeje za první kvartál. Především prodej UHP pneumatik vykazuje růst o 11 procent na trzích Evropy a o 26 procent na trzích v Číně. Tento významný posun v obou dílech světa podpořily především dodávky pneumatik jako originální vybavení (OE) do výroby vozidel a nepřetržitý intenzivní prodej v oblasti náhradní spotřeby (RE).

Společnost se chystá rozšířit prodej UHP pneumatik na další větší rozměry pneumatik počínaje 17 palci, protože se v tomto rozměrovém segmentu očekává vyšší poptávka. Společnost nadále pracuje na propagaci globální hodnoty své značky, na nepřetržitém rozvoji své špičkové pozice v oblasti technologie a samozřejmě na upevnění své pozice mezi konkurenčními produkty prémiových pneumatik.

Hankook

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com