Hankook a TUNE IT! SAFE!: 10 let úspěšné partnerské spolupráce pro bezpečný a legální tuning Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook a TUNE IT! SAFE!: 10 let úspěšné partnerské spolupráce pro bezpečný a legální tuning Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1 Constructors F1

Hankook a TUNE IT! SAFE!: 10 let úspěšné partnerské spolupráce pro bezpečný a legální tuning

Hankook | 10.12.14 | Aktuálně

Hankook Pneu 2014

Také 10. ročník kampaně TUNE IT! SAFE! opět reprezentuje ambasador iniciativy - vozidlo v typickém policejním provedení.


2

Jedná se o registrovanou iniciativu pro bezpečný a legální tuning, která probíhá pod záštitou německého Spolkového ministerstva dopravy, německého Spolku tuningových center a výrobce pneumatik Hankook.
Ve svém jubilejním ročníku prezentuje iniciativa TUNE IT! SAFE! vůz BMW X4 2.0i xDrive by AC Schnitzer. Jedná se poprvé o prezentaci vozidla po provedení tuningových úprav, který pochází z oblíbeného segmentu sportovních vozidel. Vozidlo, které je maskotem kampaně a bylo tradičně odhaleno během tiskové konference na veletrhu Essen Motorshow, je důkazem, že také vozidla typu SUV a SAV se mohou stát předmětem pro vášnivý, ale především legální a bezpečný tuning. Policejní vůz X4 je kromě toho vybaven klasickými pneumatikami výrobce Hankook Ventus S1 evo ve velikosti 22 palců.

Neu-Isenburg, Německo, 09. Prosinec 2014 – Výrobce prémiových pneumatik Hankook zůstává také v 10. jubilejním ročníku nadále hlavním sponzorem, a společně s německým Spolkovým ministerstvem dopravy a digitální infrastruktury, jakož i se spolkem VDAT (Spolek tunigových center) vášnivým podporovatelem iniciativy TUNE IT! SAFE! Oficiální vozidlo kampaně pro rok 2015, které je dílem tuningového centra AC Schnitzer z Cách z Německa, představuje policejní vůz na bázi BMW X4 na pneumatikách výrobce Hankook Ventus S1 evo s širokým běhounem a ve velikosti 265/30 R 22.

Aplikovaná klasická pneumatika typu UHP specialisty na pneumatiky s širokým běhounem, která získala nesčetná ocenění, je důkazem, že maximální výkon a nejvyšší stupeň bezpečnosti se navzájem nevylučují. Oficiální vozidlo kampaně s extra nízkým položením těžiště, typickým pro sportovní vozy, je vybaveno pneumatikami výrobce Hankook s širokým běhounem. Kromě sportovní estetiky stojí také ve znamení především vysokého výkonu, vynikajícího brzdění na mokré a suché vozovce, jakož i ultimativního precizního řízení a jízdy do zatáček. Pneumatika Ventus S1 evo je také vynikajícím příkladem pro nízkou hladinu hluku, vytvářeného v důsledku valivého odporu a přiměřeně vysokého komfortu během jízdy, což lze u výrobce prémiových pneumatik Hankook považovat za samozřejmost.

Po své exkluzivní premiéře je vozidlo BMW X4 2.0i xDrive by AC Schnitzer, vybavené pneumatiky výrobce Hankook, vystavené od 29. listopadu do 7. prosince 2014 v hale 10, na stánku F104, opět naproti stánku výrobce prémiových pneumatik. Jedná se o high-light veletrhu Essen Motor Show. V příštím roce vozidlo zavítá na nesčetné výstavy, veletrhy a akce, chystané po celém Německu, za účelem propagace bezpečného a seriózního tuningu.

 

O iniciativě TUNE IT! SAFE! Initiative 

V roce 2005 byla iniciativa založena a oficiálně představena na veletrhu Essen Motor Show. Iniciativu TUNE IT! SAFE! podporuje německé Spolkové ministerstvo dopravy a Spolek tuningových center (VDAT), jakož i mnohé další organizace. Iniciativa propaguje bezpečný a seriózní tuning značkových produktů. Každým rokem bývá oficiálním vozidlem kampaně tunované policejní vozidlo po provedení úprav členy spolku VDAT na bázi vozidla, který jeden z výrobců automobilů uvolní za tímto účelem k dispozici. Za podpory svého hlavního sponzora, výrobce pneumatik Hankook, může iniciativa TUNE IT! SAFE! sledovat svůj cíl, aktivně působit proti ilegálnímu a nebezpečnému tuningu. K dosažení tohoto cíle se každým rokem pořádají po celém Německu kampaně a propagace během tuningových akcí, veletrhů a mnoha dalších akcí. Více informací o kampani TUNE IT! SAFE! na stránkách www.tune-it-safe.de

 

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com