Hankook doplňuje svou řadu zimních pneumatik 2019/20 a představuje nové zimní a celosezónní dezény pneumatik pro dodávky/menší nákladní vozy Hankook, pneu, pneumatiky, technika | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook doplňuje svou řadu zimních pneumatik 2019/20 a představuje nové zimní a celosezónní dezény pneumatik pro dodávky/menší nákladní vozy Hankook, pneu, pneumatiky, technika | Constructors F1 Constructors F1

Hankook doplňuje svou řadu zimních pneumatik 2019/20 a představuje nové zimní a celosezónní dezény pneumatik pro dodávky/menší nákladní vozy

Felix Kinzer/ Direktor Public Relations Hankook | 24.9.19 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2019

Výrobce pneumatik Hankook rozšiřuje své portfolio na nadcházející zimní sezónu a přidává další dva nové dezény.

 

Nová zimní pneumatika i*cept LV doplňuje populární řadu i*cept family pro osobní automobily a SUV novou speciální pneumatikou pro dodávky a menší nákladní automobily. Kromě toho bude také představena Vantra ST AS 2, zcela nová celosezónní pneumatika pro dodávky a menší nákladní vozy, aby pokryla zvýšenou poptávku v tomto segmentu.

 

1

Neu-Isenburg, Německo, 24. září 2019
Prémiový výrobce pneumatik Hankook představuje na novou zimní sezónu novou pneumatiku Winter i*cept LV pro dodávky a menší nákladní vozy. Nejnovější model populární a vysoce výkonné řady i*cept přesvědčí nejen svou vhodností na zimu, ale i výrazně větším počtem najetých kilometrů a tudíž ekonomičností: Technici společnosti Hankook dosáhli vylepšený kilometrový proběh (počet najetých km) ve výši cca 10 % v porovnání s běžnými modely, včetně širšího designu vzorku. Optimalizovaná drážkovaná struktura na ramenním bloku brání nepravidelnému opotřebení a přispívá ke zvýšení počtu najetých kilometrů a hospodárnosti, což bude zajímat zejména manažery vozového parku. Zimní pneumatika Hankook Winter i*cept LV bude nejprve vyráběna v celkem 24 rozměrech od 15 do 17 palců s šířkami dezénu 175 - 235 mm a poměrem stran 75 - 60 v rychlostních indexech R a T.

Hankook také rozšiřuje své portfolio pro dodávky a kategorii lehkých nákladních vozů o novou celosezónní pneumatiku Vantra ST AS 2 se symbolem 3PMSF. Nová Vantra ST AS 2 ukáže své silné stránky zejména na plochách silnic, které jsou běžné v městských oblastech během chladné sezóny a se svou speciálně vyvinutou technologií "Ice-Philic-Technology" zajišťuje zvýšenou přilnavost i při nižších teplotách. Tato inovace v celosezónní řadě pneumatik Hankook je nyní k dispozici na evropském trhu v 15 rozměrech od 14 do 16 palců s šířkou běhounu 185 - 235 mm a poměry stran 80-60 v rychlostních indexech Q, R, S, T a H. Další rozměry se v současné době vyvíjejí.

Dále byla zrevidována stávající zimní řada v segmentu osobních automobilů. Dezény ultra vysoce výkonných pneumatik Winter i*cept evo 2 a Winter i*cept evo 2 SUV s asymetrickým designem vzorku, speciálně vyvinuté pro zimní silniční podmínky ve střední a západní Evropě, zajišťují sportovní, pohodlné ovládání na vlhkých i suchých vozovkách, dobrou trakci a brzdný účinek i na zasněžených plochách. Hankook Winter i*cept evo 2 je k dispozici celkem ve 116 velikostech od 15 do 20 palců s šířkami běhounů 185 - 295 mm a poměry stran 30 - 65 v rychlostních indexech T, H, V a W, především jako verze se zvýšenou kapacitou zatížení (extra zatížení - XL). Hankook Winter i*cept evo 2 SUV je k dispozici v 50 rozmerech od 15 do 21 palců s šířkami dezénu 215 - 315 mm a poměrem stran 35 - 75 v rychlostních indexech T až W. Různé rozměry nabízí také HRS (Hankook Runflat System) technologie nebo Hankook Sealguard.

Winter i*cept RS 2, speciálně vyvinuté pro vozy nižší střední třídy a střední třídy jsou optimalizovány na zimní podmínky převládající ve střední a západní Evropě a jsou nyní k dispozici v 67 rozměrech od 13 do 17 palců s šířkami běhounů 135 - 225 mm, poměry stran 80 - 45 a v rychlostních indexech T, H a V.

Kromě toho Hankook restrukturalizoval a dále rozšířil svou celosezónní řadu pro osobní automobily a SUV pro sezónu 2019.

 

S celosezónními Kinergy 4S 2 pro osobní automobily a Kinergy 4S 2 X pro SUV nabízí Hankook alternativu k použití převážně v městských oblastech. Dezén běhounu ve tvaru V a ultramoderní složení běhounu, které mimo jiné zahrnuje přírodní olejové složky, zajišťuje stabilní chování při řízení a brždění po celý rok napříč různými teplotními rozsahy, které jsou v Evropě obvyklé. Na zimní sezónu 2019/2020 Hankook nabízí Kinergy 4S 2 v 54 rozměrech od 14 do 19 palců v 70 až 35 sériích a šířkách běhounu od 165 do 255 mm v rychlostních pásmech T, H, V, W a Y. Kinergy 4S 2 X je v současné době k dispozici v 10 rozměrech od 17 do 20 palců v 65 - 45 sériích a šířkách běhounů od 215 do 275 mm v rychlostních indexech H, V a W.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com