Hankook na veletrhu Tire Cologne 2018: Světová premiéra a řešení chytrých pneumatik Hankook, ČR, | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook na veletrhu Tire Cologne 2018: Světová premiéra a řešení chytrých pneumatik Hankook, ČR, | Constructors F1 Constructors F1

Hankook na veletrhu Tire Cologne 2018: Světová premiéra a řešení chytrých pneumatik

Hankook Tire/Larissa Büsch PR Manager | 26.4.18 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2018

Hankook na veletrhu Tire Cologne 2018: Světová premiéra a řešení chytrých pneumatik.

 

Během veletrhu pneumatik Tire Cologne, který se pořádá ve dnech od 29. května do 1. června 2018 Hankook představí hned několik světových premiér společně se svými aktuálními produktovými sériemi pro osobní automobily, vozidla typu SUV, autobusy a nákladní vozidla. V Hale 6.1 na stánku č A050 se na celkové ploše o 400 metrech čtverečních návštěvníkům představí absolutní novinka celoroční pneumatika pro osobní vozidla a mnohé další produkty. Kromě toho se výrobce pneumatik na letošním veletrhu zaměření na svého aktuálního vítěze v nezávislém testu letních pneumatik Auto Bild 2018, svůj produkt Ventus Prime³, jakož i další novinky v segmentu pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla.

 

Neu-Isenburg, Německo, 26. dubna 2018
Výrobce prémiových pneumatik Hankook představí své široké produktové portfolio, určené pro evropské trhy, na specializovaném mezinárodním veletrhu pneumatik Tire Cologne ve dnech od 29. května do 1. června, během kterého představí v Hale 6.1, na stánku A050 horkou novinku, a to celoroční pneumatiku pro osobní vozidla. Vývoj nové celoroční pneumatiky probíhal v Evropském vývojovém a výzkumném centru a naváže na dlouholetou tradici úspěšných produktů Hankook v tomto tržním segmentu.

Během tohoto nového veletrhu pneumatik a kol se výrobce zaměří v rámci svého portfolia pneumatik pro osobní vozidla na klasické a osvědčené série letních vysoce výkonných pneumatik Ventus S1 evo² a především na svoji „vlajkovou loď“ a aktuálního vítěze v posledních letošních testech Auto Bild na Ventus Prime³.

 

Vývoj prémiové komfortní letní pneumatiky výrobce Hankook probíhal se zaměřením na vyrovnání výkonu, komfortu a bezpečnosti jízdy, jakož i na snížení dopadů na životní prostředí. Své vlastnosti tato pneumatika mohla potvrdit již po druhé ve vůbec největším nezávislém testu letních pneumatik více než 50 různých značek. Kromě řešení pro osobní vozidla se mohou návštěvníci seznámit na stánku Hankook také s širokým produktovým portfoliem pro autobusy a nákladní vozidla, včetně nové SmartCity AU04+, zastupující portfolio autobusových pneumatik. Nemusíme vůbec zdůrazňovat, že na stánku výrobce bude také vystaveno vozidlo a letos to bude skutečná lahůdka. Jedná se o aktuální projekt Eibach Audi RS5, pro které je Hankook oficiálním partnerem a dodává příslušné 20palcové pneumatiky Ventus S1 evo².

Návštěvníci veletrhu se budou moci sami přesvědčit o špičkové technologické úrovni této značky osobně. Hankook představí svá špičková řešení, spočívající na prémiových technologií z vlastního vývoje, např. sound absorber®´, SEALGUARD® a HRS®, který se bude nadále zaměřovat na bezpečnost a komfort jízdy. Technologie „sound absorber®“, která je již integrovaná v originální výbavě nových vozidel například Audi a Opel, významně přispívá k snižování emisí hluku do interiéru vozidla a zaručuje tak pohodovou jízdu. Speciální samozacelující technologie SEALGUARD® je integrována do originální výbavy několika modelů výrobce VW, umí zacelovat vpichy do průměru 5 mm v oblasti běhounu a umožňuje tak bezpečnou jízdu bez nutnosti výměny pneumatiky. Dojezdový systém HRS® (Hankook Runflat System) je stejně tak úspěšný v originální výbavě pro aktuální sedmičkovou řadu BMW, a to jak v zimních, tak i v letních pneumatikách. Výrobce pneumatik si také vyhradil část svých výstavních ploch o celkové rozloze 400 m² k prezentaci produktů své druhé značky Laufenn.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com