Hankook představuje Dynapro HPX pro SUV a vozidla s pohonem všech kol Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook představuje Dynapro HPX pro SUV a vozidla s pohonem všech kol Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1 Constructors F1

Hankook představuje Dynapro HPX pro SUV a vozidla s pohonem všech kol

Hankook Press | 13.8.24 | Aktuálně

Hankook 2024

Nová pneumatika zaujme vysokým kilometrovým výkonem, bezpečností a komfortem. Ideální letní běhoun pro vozy SUV a vozidla s pohonem všech kol, která se používají převážně na silnici. K dispozici v rozměrech od 16 do 19 palců.

Hankook

Neu-Isenburg, Německo, 13. srpna 2024 – Výrobce prémiových pneumatik Hankook představuje novou pneumatiku Dynapro HPX, univerzální a odolnou letní pneumatiku pro vozy SUV a vozidla s pohonem všech kol. Nová pneumatika stanovuje standardy ve svém segmentu z hlediska bezpečnosti, pohodlí a dlouhé životnosti.

Dynapro HPX zaujme rovnoměrným opotřebením běhounu a vysokým kilometrovým výkonem. Toho je dosaženo díky nově vyvinuté směsi materiálů a zvětšené kontaktní ploše, která rovnoměrně rozkládá tlak na půdu. Pneumatika Dynapro HPX navíc nabízí lepší přilnavost při brzdění a zatáčení na mokru. Nové 3D lamely GripControl, které jsou umístěny na hlavním běhounu, si zachovávají svůj tvar i při zatížení a přispívají tak k optimální přilnavosti. Dynapro HPX ukazuje své přednosti zejména na mokré vozovce: V porovnání se svým osvědčeným předchůdcem dosahuje Dynapro HP2 nejen až o 15 % kratší brzdné dráhy na mokrém povrchu, ale také až o 7 % lepší ovladatelnosti na mokru.

Optimalizovaný komfort a snížená hlučnost

Pneumatika Dynapro HPX také nastavuje nová měřítka z hlediska komfortu díky novému designu běhounu: Technologie vroubkování použitá uvnitř drážek účinně snižuje hluk odvalování tím, že zužuje dráhu vzduchu, aniž by byly narušeny zamýšlené vlastnosti drážek. Optimalizace vnějších bloků běhounu, jejichž počet a velikost se liší, navíc zajišťuje tišší odvalování, a tedy i tišší jízdu.

1

„S pneumatikou Dynapro HPX představujeme nejnovějšího člena naší rodiny pneumatik, který je speciálně navržen tak, aby splňoval různé požadavky vozů SUV a vozidel s pohonem všech kol,“ říká Sanghoon Lee, prezident společnosti Hankook Tire Europe. „Jsme hrdí na to, že můžeme našim zákazníkům nabídnout pneumatiku s velmi vysokým kilometrovým výkonem, aniž by to bylo na úkor komfortu a bezpečnosti.“

Dynapro HPX je speciálně navržena pro potřeby evropského i severoamerického trhu a nabízí spolehlivý výkon i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Je k dispozici ve všech standardních rozměrech pneumatik od 16 do 19 palců a v prodeji je od června.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com