Hankook spouští provoz nového mediálního centra s optimalizovanými funkcemi pro vyhledávání a rešerše Hankook, DTM | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook spouští provoz nového mediálního centra s optimalizovanými funkcemi pro vyhledávání a rešerše Hankook, DTM | Constructors F1 Constructors F1

Hankook spouští provoz nového mediálního centra s optimalizovanými funkcemi pro vyhledávání a rešerše

Hankook Tire | 27.9.16 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2016

Online platforma výrobce prémiových pneumatik Hankook dostává novou podobu. Nové „Mediální centrum Hankook“, dostupné na webové adrese www.hankooktire-mediacenter.com přebírá roli dosavadního „Tiskového centra Hankook“. Díky svému optimalizovanému webovému provedení představuje pro žurnalisty ještě lepší možnosti rešerší v rámci tiskových zpráv, týkajících se produktů, motorsportu a podnikových záležitostí.

 

Neu-Isenburg/Německo, 22. září 2016

Přesně v okamžik zahájení 66. letošního mezinárodního veletrhu IAA užitkových vozů v Hannoveru výrobce prémiových pneumatik spustil své online tiskové centrum v nové podobě pod názvem „Mediální centrum Hankook“. Rozhraní, dostupné na webové adrese www.hankooktire-mediacenter.com poskytuje žurnalistům novou přehlednou strukturu a navigaci jednotlivými stránkami, obsahující od této chvíle veškerý mediální kontent, do kterého patří tiskové zprávy, fotografie pro tisk a video-záznamy. Systém zaručuje rychlý přístup ke všem informacím a mediálním příspěvkům.

Nové funkce filtrování v rámci vyhledávání napříč celým mediálním kontentem, představují nové a lepší možnosti rešerší. Kliknutím na příslušnou položku nabídky, integrované do navigační lišty, např. na osobní vozidla, motorsport či podnikové záležitosti, se automaticky spustí filtrování všech mediálních příspěvků na požadované téma. Zobrazují se také údaje odpovědných kontaktních osob z tiskového oddělení koncernové společnosti, poskytující další informace na daná témata. Nejen v případě zpětných dotazů systém umožňuje žurnalistům velmi snadné vyhledávání informací a efektivní rešerše.

Mediální příspěvky se kromě toho třídí také na takzvaná „Témata“, obsahující doplňující a podrobné informace o produktech, určitých automobilových závodech či účasti na veletrzích a výstavách. Jedním z „Témat“ je například účast výrobce Hankook na letošním veletrhu IAA užitkových vozů. Stránka s daným tématem obsahuje všechny související tiskové zprávy a mediální kontent. Ke stažení jsou k dispozici nejen jednotlivé tiskové zprávy či fotografie, nýbrž také kompletní tzv. tisková složka s příslušným mediálním kontentem.

Nové Mediální centrum Hankook spočívá na responzivním webovém designu, je proto také optimalizované k prohlížení přes chytré telefony a tablety. Veškerý kontent se zobrazuje přehledně nejen na uživatelské ploše běžných notebooků, ale také na menších displejích mobilních zařízení.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com