Hankook Tire Europe má nového personálního ředitele Hankook, Auta, ČR, 2019 | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Tire Europe má nového personálního ředitele Hankook, Auta, ČR, 2019 | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Tire Europe má nového personálního ředitele

Anna Magdalena Pasternak/ Hankook Tire | 29.3.19 | Aktuálně

Hankook ČR 2019

Novým ředitelem pro lidské zdroje ve společnosti Hankook Tire byl jmenován 43letý Thomas Jacobi, který má dlouholeté zkušenosti v oblasti personalistiky a vedení lidí.

 

Posledních 13 let působil ve výrobních podnicích různých průmyslových odvětví. Před svým jmenováním do evropské centrály Hankook působil na pozici regionálního personálního ředitele EMEA v jedné telekomunikační společnosti. Thomas Jacobi střídá ve své pozici pana Ji Su Lima, který se vrací do centrály společnosti v Soulu v Koreji, kde zastává pozici v týmu „Human Resource Team“ ve výzkumném a vývojovém centru Hankook Technodome.

 

Neu-Isenburg, 29. března 2019
Výrobce prémiových pneumatik Hankook Tire jmenoval Thomase Jacobiho k 1. březnu na pozici personálního ředitele pro Evropu.. Thomas Jacobi má v evropské centrále v Neu-Isenburgu, v Německu na starosti kompletní úsek Human Resources. Na svoji pozici s sebou přináší 13leté zkušenosti z oblasti personalistiky z výrobních podniků, působících v různých odvětvích. Po absolvování studiípráv se zaměřením na právo duševního vlastnictví a evropské právo působil nyní 43letý Thomas Jacobi mimo jiné na pozici Senior Human Resources Specialist ve společnosti zabývající se výrobouelektroniky a na pozici HR Generalist EMEA ve společnosti pro vývoj navigačních systémů. Před svým jmenováním na pozici HR ředitele ve společnosti Hankook Tire působil Thomas Jacobi na pozici Senior Regional Director pro region EMEA celosvětové telekomunikační společnosti.

„Srdečně vítáme pana Jacobiho do našich řad, v jeho nové pozici“, prohlásil Han-Jun Kim, prezident společnosti Hankook Tire Europe. „Thomas Jacobi je pro nás ten správný nástupce na tuto pozici, protože na jeho bohatých zkušenostech a odborných znalostech můžeme stavět další rozvoj personální strategie v Evropě, která je prospolečnost Hankook jedním z největších a nejvýznamnějších regionů. Jeho mezinárodní zkušenosti,včetně rozsáhlých znalostí z oblasti change managementu a rozvoje organizace představují vynikající předpoklady k tomu, aby tuto klíčovou pozici úspěšně zvládl.

„S radostí přijímám úkoly, které na mne čekají na pozici nového personálního ředitele ve společnosti Hankook Tire Europe,“ prohlásil Thomas Jacobi. „Těším se, že uplatním své zkušenosti, které jsem získal během svého působení v různých úspěšných výrobních společnostech, mezi které patří i Hankook Tire.  Jsem fanoušek motorsportu a veteránů,proto jsem si moc dobře vědom skutečnosti, že v tomto výrobním odvětví se na zaměstnance kladou náročné požadavky ohledně technických znalostí . Přesně na to se v rámci rozvoje liských zdrojů zaměříme.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com