Hankook Tire jmenoval nového CEO Hankook, DTM | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Tire jmenoval nového CEO Hankook, DTM | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Tire jmenoval nového CEO

Hankook Tire | 14.12.17 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2017

President Soo Il Lee byl jmenován novým výkonným ředitelem (CEO) společnosti Hankook Tire.

­

Seoul, Korea / Neu-Isenburg, Německo, 14. prosince 2017
Společnost Hankook Tire dnes jmenovala nového výkonného ředitele (CEO). Soo-Il Lee (55) byl výrobcem prémiových pneumatik jmenován presidentem a výkonným ředitelem společnosti Hankook Tire. Jmenování nabude své účinnosti k 1. lednu 2018.

V rámci řízení společnosti Hankook Tire pan Lee uplatní své zkušenosti, nabyté na různých výkonných pozicích koncernové skupiny v různých zemích světa. Od roku 2001 do 2003 působil na pozici výkonného ředitele ve Francii. V roce 2006 převzal pozici ředitele divize globálního marketingu. Významný přínos pro získání svých zkušení v rámci koncernové skupiny pan Lee čerpal mimo jiné ze svého působení na pozici ředitele provozu (COO) společnosti Hankook Tire America (od 2009 do 2012) a v Číně (od 2013 do 2016), jakož i na pozici globálního výkonného ředitele pro marketing a koncernový management v hlavním sídle společnosti (od roku 2017). Pan Lee je pro Hankook Tire nadále významným zdrojem odborných zkušeností, na kterých spočívá aplikovaný systém profesionálního managementu, který byl uveden v činnost v roce 1988 se zaměřením na růst společnosti za účelem dosažení cíle stát se jedním z největších výrobců pneumatik na světě.

Jmenování dosavadního presidenta společnosti na novou pozici doprovázela další vnitropodniková restrukturalizace v rámci pohotovějšího plnění nových požadavků globálních trhů a potřeb koncových zákazníků. Seung-Hwa Suh (69), výkonný ředitel (CEO) a místopředseda představenstva, který na této pozici působil od roku 2007 a zasloužil se o významný růst společnosti v období posledních deseti let, odchází do důchodu a pro management společnosti Hankook Tire bude nadále působit na pozici poradce.

Soo-Il Lee, narozen 1962, profil

1987 zaměstnán v Hankook Tire

2001 výkonný ředitel společnosti Hankook France

2006 vice president a ředitel divize marketingu

2009 senior vice president a ředitel provozu (COO) v hlavních sídlech společnosti na americkém kontinentu

2013 senior vice president a ředitel provozu (COO) v hlavních sídlech společnosti v Číně

2016 výkonný vice president a ředitel provozu (COO) v hlavních sídlech společnosti v Číně

2017 výkonný vice president a ředitel marketingu / ředitel koncernového managementu

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com