Hyundai TUCSON Freedom. Značka Hyundai zatraktivňuje hned na začátku roku 2023 svoji řadu SUV modelů o limitované edice TUCSON Freedom a BAYON Play AUTO KOUT Centrum, Brandýs nad Labem, auta, vozy, technika, F1, formule 1, 2023 | Constructors F1

etina English Rusky

Hyundai TUCSON Freedom. Značka Hyundai zatraktivňuje hned na začátku roku 2023 svoji řadu SUV modelů o limitované edice TUCSON Freedom a BAYON Play AUTO KOUT Centrum, Brandýs nad Labem, auta, vozy, technika, F1, formule 1, 2023 | Constructors F1 Constructors F1

Hyundai TUCSON Freedom. Značka Hyundai zatraktivňuje hned na začátku roku 2023 svoji řadu SUV modelů o limitované edice TUCSON Freedom a BAYON Play

AUTO KOUT Centrum / Press | 23.1.23 | Zajímavé vozy

AUTO KOUT Centrum v Brandýse nad Labem 2023

AUTO KOUT Centrum v Brandýse nad Labem představuje.

Značka Hyundai zatraktivňuje hned na začátku roku 2023 svoji řadu SUV modelů o limitované edice TUCSON Freedom a BAYON Play.
Obě verze je možné zakoupit u autorizovaného dealera Hyundai - AUTO KOUT Centrum v Brandýse nad Labem, navíc s dalšími možnými výhodami jako je např. střešní box nebo tažné zařízení zdarma, plná nádrž, roční elektronická dálniční známka, vouchery na 30% slevu (na příslušenství, dezinfekci a čištění klimatizace, první výměnu oleje v záběhu motoru).

Hyundai TUCSON Freedom

Pořiďte si výhodně limitovanou edici již od 669 990 Kč a získejte ohromující výbavu, navíc s možností navigace za 1/2 a praktickým příslušenstvím se zvýhodněním až 50 %.

2

S výbavou Freedom získáte navíc např. inteligentní klíč a startování tlačítkem, asistenta pro hlídání mrtvého úhlu, 18“ palcová kola z lehké slitiny, vyhřívání volantu a předních sedadel, zadní parkovací kameru s obrazem na displeji audiosystému a další prvky.

3

Součástí nabídky limitované edice jsou Benefity Hyundai (zimní pneu zdarma, nízké splátky s miniúrokem, slevová tankovací karta na 5 let, Hyundai pojištění s možností nulové spoluúčasti) a zvýhodněné balíčky příslušenství.

Napište si ještě dnes o nezávaznou individuální nabídku od AUTO KOUT Centrum jen pro Vás. Bližší informace o limitované edici, včetně možnosti zaslat poptávku, najdete na těchto odkazech:

TUCSON Freedom: https://www.autokout.cz/tucson-freedom

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com