Já a soutěž "DO FORMY "2018 Miroslav Sanytrák, kouč, lektor, poradce,Do Formy 2018, | Constructors F1

etina English Rusky

Já a soutěž "DO FORMY "2018 Miroslav Sanytrák, kouč, lektor, poradce,Do Formy 2018, | Constructors F1 Constructors F1

Já a soutěž "DO FORMY "2018

Miroslav Sanytrák | 18.1.18 | Soutěž "DO FORMY"

MUSCLE&FITNESS "DO FORMY 2018"

Moje "DO FORMY 2018" 

V této rubrice  budu seznamovat čtenáře constr_4.com se svým postupem v soutěži "DO Formy 2018", kterou pravidelně vyhlašuje světoznámý a nejčtenější časopis v oblasti Fittness, magazín MUSCLE&FITNESS. 

Uzávěrka  přihlášek byla 15.1.2018 a i když jsem se přihlásil již v prosinci, začal jsme inttenziovně cvičit až tohle pondělí, abych neměl "náskok" a aby vše bylo spravedlivé i vůči ostatním posledním přihlášivším. 

Vše je postaveno na především vytrvalosti a výživě. Ze svých článků budu odkazovat na cvičení přímo na webové stránky časopisu.

MOTIVACE A MENTÁLNÍ PODPORA JE DŮLEŽITÁ VE VŠECH SMĚRECH.

Mým současným cvičením mne provází duch prvního šefredaktora Luďovita Majora, které jsem měl nesmírně rád  a se kterým jsem prožíval 1 -2 krát do roka krátké rozhovory o cvičení a postupu , vytrvalosti.Na hlavním obrázku je jedno za našich setkáních v Praze.Ručička na mojí váze se tenkrát zastavila na 121 kg. Myslím na vás každý den drahý příteli. 

Měj jsem tu čest se setkat i s Ing.arch.Jurajem Višným, který mi také dal několik rad do cvičení.Věřím, že budu mít příležitost se s ním setkat opět. 

JV

NEPOTŘEBUJI SI PROTAHOVAT EGO! 

Hlavním cílem této exibice je ukázat, že i manažer s pracovním  vytížením až 18ti hodin/den může něčeho dosáhnout. Především mne ale k tomu nutí můj zdravotní stav -diabetes II.stupně, kdy svádím doslova boj při měsíčních kontrolách se svým lékařem , specialistou na diabetes, panem MUDR. Rothem, který mne přesvědčuje o píchání si inzulínu, neboť moje hodnoty "dlouhého cukru" byly naposledy na smrtelné hodnotě z běžných tuším 45 mám 70, což si samo osobě říká o inzulín! a pan doktor má pravdu, rizika jsou na mé straně, což je určitě blbě! Každopádně glykovaný hemoglobin(dlouhý cukr) a jeho sledování je velmi důležité pro správnou léčbu cukrovky. Když se podíváte na internet, hodnoty zde uváděné jsou dost rozdílné. Dlouhý cukr ale ukazuje nejen správnou léčbu, tu určuje lékař profesionálně,ale především nedisciplínu pacienta a VO TOM TO JE!

MOJE SOUTĚŽE.

Už zhruba 10 let se o to všechno pokouším. Jednou jsem soutež dokončil s úbytkem váhy 5 kg, druhý rok , ten minulý  jsem ji vlastně nedokončil, neposlal jsem vyhodnocení, neboť za úbytek opět 5ti kilo jsem se styděl. 

Tento rok bude lepším, nejsou to žádná předsevzetí, ale konstatování. Uvidíme 16.4.2018 kdy je uzávěrka celé soutěže. 

MF

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com