Kinergy 4S2 X zvítězila v testu celoročních pneumatik pro vozy SUV časopisu Auto Bild Allrad Kinergy, Hankook, pneu, pneumatiky | Constructors F1

etina English Rusky

Kinergy 4S2 X zvítězila v testu celoročních pneumatik pro vozy SUV časopisu Auto Bild Allrad Kinergy, Hankook, pneu, pneumatiky | Constructors F1 Constructors F1

Kinergy 4S2 X zvítězila v testu celoročních pneumatik pro vozy SUV časopisu Auto Bild Allrad

Hankook | 16.9.21 | Aktuality

Hankook 2021

Celoroční pneumatika Hankook Kinergy 4S2 pro osobní vozy zvítězila v roce 2020 ve čtyřech různých testech nezávislých evropských automobilových magazínů.

Letos ji napodobila verze pro vozy SUV, která zvítězila v testu pneumatik časopisu Auto Bild Allrad. S více než 20ti lety zkušeností v oblasti vývoje celoročních pneumatik je společnost Hankook jedním z globálních průkopníků v této oblasti. Nejrozšířenější evropský automobilový časopis zaměřující se na vozidla SUV/4x4 oceňuje pneumatiky Kinergy 4S2 X za "přesvědčivé jízdní vlastnosti za všech povětrnostních podmínek" a označil je za "příkladné" (Auto Bild Allrad 10/2021).

Neu-Isenburg, Německo, 16. září, 2021
Počet automobilů SUV na silnicích stále stoupá, zrovna tak jako počet celoročních pneumatik, jejichž podíl na trhu podle časopisu Auto Bild Allrad již dosáhl 20 %. Společnost Hankook investovala do výzkumu a vývoje celoročních pneumatik již v rané fázi a pneumatiky Kinergy 4S2 pro osobní vozy a Kinergy 4S2 X pro vozy SUV jsou skvělou alternativou pro všechny, kteří se chtějí vyhnout a ušetřit za každoroční výměnu pneumatik. V oblasti pneumatik do každého počasí je bezpečnost velmi důležitým prvkem a hrála velkou roli i v celkovém hodnocení testu, kde redaktoři časopisu Auto Bild Allrad prohlásili Hankook Kinergy 4S2 X za letošního vítěze testu celoročních pneumatik: "Pneumatika, která vám zajistí bezpečnou jízdu ve všech povětrnostních podmínkách, opravdu existuje“.

"Jsme velmi potěšeni, že pneumatiky Kinergy 4S2 a Kinergy 4S2 X přesvědčily odborníky v nezávislých testech odborných magazínů. Vlastnosti pneumatiky hovoří samy za sebe: vzorek ve tvaru písmene V a nejmodernější složení směsi dezénu, které se skládá z přírodních olejů, nabízí stabilní a bezpečnou ovladatelnost na mokru i suchu, přesné řízení a vysokou odolnost proti aquaplaningu," potvrzuje Klaus Krause, vedoucí Evropského výzkumného a vývojového centra společnosti Hankook.

Výrobce prémiových pneumatik Hankook vyvinul celoroční pneumatiky Kinergy 4S2 a 4S2 X do různých povětrnostních a teplotních podmínek, zejména pro řidiče, pro které je důležitá cena i kvalita a kteří chtějí výkonné a bezpečné pneumatiky, které nemusí každého půl roku měnit. Nyní již pátá generace osvědčených pneumatik Kinergy 4S2 a 4S2 X nabízí ještě vyváženější a konzistentnější výkon. Pneumatiky představují atraktivní alternativu pro zajištění celoroční mobility v souladu se zákonem, a jsou obzvláště účinné zejména s ohledem na stále se měnící klimatické podmínky v Evropě. Pneumatika disponuje symbolem sněhové vločky (3PMSF, který označuje pneumatiky, které splnili výkonnostní kritéria pro použití v zimních podmínkách) a lze s touto pneumatikou jezdit celoročně i v České a Slovenské republice, kde je použití zimních pneumatik povinné.

Kombinací specifických letních a zimních vlastností pneumatik, a to bez ztráty výkonu, je celoroční pneumatika Kinergy 4S2 opravdu velmi univerzální. Zároveň je velmi spolehlivá na mokrých, suchých a zasněžených vozovkách, což umožňuje její směrový dezén. Bloky dezénu ve tvaru písmene V zajišťují dostatečnou jízdní stabilitu i v zimním období. Tyto bloky jsou doplněny extra širokými dvoustupňovými hlavními odtokovými drážkami, které umožňují optimální odtok vody do stran i při silném dešti. Odtokový systém zabraňuje aquaplaningu a je také schopen odvádět z běhounu bláto efektivněji než dříve. Tyto vlastnosti navíc podporuje směs dezénu, která je tvořena z kompozitu oxidu křemičitého s vysokou hustotou, což zajišťuje velmi dobrou přilnavost za mokra díky podílu přírodních olejů a pryskyřic.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com