Legendární chrám rychlosti přivítal všechny jezdce šampionátu Mercedes-Benz Virtual GP 2023! Mercedes-Benz Virtual GP 2023 , F1, Formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Legendární chrám rychlosti přivítal všechny jezdce šampionátu Mercedes-Benz Virtual GP 2023! Mercedes-Benz Virtual GP 2023 , F1, Formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Legendární chrám rychlosti přivítal všechny jezdce šampionátu Mercedes-Benz Virtual GP 2023!

Kateřina Ťuková, Janík Motorsport | 12.5.23 | Aktuálně

Mercedes-Benz Virtual GP 2023

Monza – legenda mezi závodními okruhy, chrám rychlosti, přivítal závodníky Janík-Motorsport / JJ Racing Team ve své plné kráse a pěkným slunečným italským počasím.

1

Jako na každý závod se naši závodnici připravovali společně s našim technikem, ladili auto dle nejlepších znalostí a možností, porovnávali telemetrie, studovali ideální stopu, připravovali strategii, kdy zajet do boxu… stejně, jako je tomu v reálných závodech.V tréninkovém závodě Tomáš Hulap i Petr Nezhyba zajížděli podobné časy a úspěšně se drželi jezdců v TOP10, což předznamenávalo, že budou na závod dobře připraveni.Do kvalifikace závodnicí nastoupili vybojovat co nejlepší umístění na startu. Bohužel ani jednomu se nepodařilo zajet ideální čas a Petr Nezhyba startoval ze 17. pozice a Tomáš Hulap z pozice 18.

I přes nepodařenou kvalifikaci se oběma podařilo hned v prvním kole probojovat na vyšší pozice, kdy Petr Nezhyba jezdil na 14. místě a Tomáš Hulap na 11. místě. Závodnicí předváděli skvělé souboje a ukázali, že se s nimi musí počítat.

2

Monza prověřila nejen naše závodníky, ale všechny v celém závodním poli a předvedla mnoho krásných soubojů, ale bohužel také mnoho havárií a kontaktů, do kterých se dostali i naši závodníci. Stejně, jako Petr Nezhyba, tak i Tomáš Hulap přišli do kontaktu se svým soupeřem, kdy se jim roztočilo auto a tím ztratili své skvělé pozice. Petr Nezhyba dojel nakonec tento závod na 16. místě a Tomáš Hulap na 17. místě.

Poslední závod před letní přestávkou se jede na okruhu Donington Park, 23.5.2023 a celý tým věří, že už přetrhneme smůlu, která nás potkala v posledních závodech a začneme bodovat.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com