Lewis Hamilton a sezóna formule 1 2022 aneb omlouvám se všem, zda se pletu. Lewis Hamilton, 2022, formule 1, formule, motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

Lewis Hamilton a sezóna formule 1 2022 aneb omlouvám se všem, zda se pletu. Lewis Hamilton, 2022, formule 1, formule, motorsport | Constructors F1 Constructors F1

Lewis Hamilton a sezóna formule 1 2022 aneb omlouvám se všem, zda se pletu.

Miroslav Sanytrák, foto: www.activepictures.cz | 12.1.22 | Komentáře - M.Sanytrák 2022

Formule 1 - sezóna 2022

Bude Lewis Hamilton bojovat o osmý titul mistra světa v letošním roce?

Říká se, že mlčení je souhlas. V komunikaci to často ukazuje na vyčkávání, co kdo řekne, napíše, spekulace, úvahy. Prakticky se vše ukáže na první grand prix .I tam se TO ukázat nemusí, třeba až na druhé, ptám se, proč by to takový bojovník dělal.

Když skončí, motorsport , potažmo formule 1 přijde o velkého závodníka, který se třeba vrátí později, což je však opravdu velká spekulace. Svět se nezblázní.

Pozoruji všechny piloty F1 řadu let, jejich komunikaci tajnou řečí těla, jejich projevy. Měl jsem velkou čest se setkat se sirem Lewisem Hamiltonem osobně, byl jsem v týmu Mercedes AMG Petronast F1, poznal jejich manažery a přístup k lidem. Díky tomu jsem přesvědčen, že Lewis Hamilton dokáže svoji pokoru tím, že bude dál závodit, že zkousne konec sezóny 2021, stalo se, bylo TO na hraně. Jedeme dál. 

Omlouvám se všem, zda se budu mýlit!

1

Jsme omylní lidé, všichni, ale tady jsou jasné argumenty pro to, aby Lewis Hamilton dokázal, že je formát a šel opět do TOHO! V případě, že nebude závodit, bude to především jeho boj, třeba také ne. Má postavení v motorsportu, má finance, může se vrhnout na cokoliv, kde může opět vyniknout.Třeba, někdy, zítra, za rok???Louskne prsty a může skoro cokoliv, přiji mu TO!

Podívejme se ještě na tým a jeho atributy :
1) Dokonalý rychlý monopost 
2) Skoro neomezené finanční možnosti `¨
3) Zaběhlý management
4) Pro další sezónu možná ještě větší hlavní sponzor než je Petronas, nakonec velmi zajímavá otázka za ARAMCO jím bude? 
5) Možnost zisku osmého titulu mistra světa a obrovská motivace celého týmu pro Lewise Hamiltona. Tady peníze nehrají roli, tady jde o to být nejlepší na světě!Lewis Hamilton pro svoje vlastnosti na to má koule, to bezesporu. Ale musí závodit a sezónu 2021 prostě hodit za hlavu. 

FIA a poslední grand prix F1 2021.

FIA jedná a prověřuje poslední závod, který byl prostě rozhodnutý-ptám se proč, chtějí sebrat titul M. Verstappenovi, to by byl vrchol blbosti a hodilo by to velkou kaňku na celý motorsport. Bojí se snad, že odejde Lewis Hamilton?? Domnívám se, že tyto úvahy nejsou na místě! Byly by nakonec zoufalým krokem a formule 1 by mohla jako sport rychle skončit. Takovou váhu by mělo toto rozhodnutí.
Ano, změna pravidel, aby bylo jasně řečeno, jasně popsány nepředvídatelné situace.Modelově vyzkoušet a stejně se to na 100% nedá spolehnout.... vždy bude nějaké nová mimořádná situace a bude se muset řešit! 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com