MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V RALLY PODPOŘÍ SILNÝ PARTNER PSG Rally, mistroství, ČR | Constructors F1

etina English Rusky

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V RALLY PODPOŘÍ SILNÝ PARTNER PSG Rally, mistroství, ČR | Constructors F1 Constructors F1

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V RALLY PODPOŘÍ SILNÝ PARTNER PSG

Jan Koudelka | 30.3.23 | Aktuálně

MČR Rally 2023

Již tento víkend odstartuje letošní seriál Mistrovství České republiky v rally. Naši nejatraktivnější motoristickou disciplínu sleduje velké množství fanoušků přímo u tratí jednotlivých soutěží, v televizi a pochopitelně také na sociálních sítích. Po dohodě s novým promotérem mistrovství se do rally vrací silný partner PSG, jehož jméno a logo ponese celý letošní šampionát.

1

 

Stavební skupina PSG je významným generálním dodavatelem staveb a na první pohled by se dalo říci, že s motoristickým sportem nemá mnoho společného. Nicméně opak je pravdou a logo PSG mohli fanoušci rally vídat v minulosti například i na závodních speciálech několikanásobného mistra ČR Romana Kresty nebo na dakarském speciálu Aleše Lopraise.

2

Samotné vedení stavební skupiny PSG, která v příštím roce oslaví již 100leté výročí své existence, má k motorsportu velmi blízko. Peter Surovič, výkonný ředitel a předseda představenstva PSG Construction a.s., je sám aktivním jezdcem rally a velkým fanouškem této disciplíny, a v tomto roce plánuje svou premiérovou účast na Barum Czech Rally Zlín.

„Skupina PSG dlouhodobě podporuje různé sportovní aktivity od hokeje přes cyklistiku až po rally. Naši zaměstnanci i my ve vedení máme zkrátka sport v krvi. V minulosti jsme podporovali několik špičkových posádek. Pro letošní rok jsme se rozhodli vstoupit do mistrovství České republiky jako hlavní partner, takže domácí šampionát ponese jméno naší společnosti. Rally nás stále velmi baví,“ vysvětlil Peter Surovič.

Kromě PSG Mistrovství České republiky v rally zajistila stavební skupina PSG prostřednictvím Rallyklubu východní Morava v AČR, který v minulém roce založili bratři Peter a Jan Surovičovi, finanční stabilitu také tradičním podnikům Rallysprint Kopná a Mikuláš Rally Slušovice.

3 

Stavební skupina PSG je významným generálním zhotovitelem staveb a patří mezi největší dodavatele prefabrikovaných a monolitických konstrukcí v ČR. Realizuje dodávky staveb a investičních celků všech velikostí a stupňů náročností na klíč. PSG se specializuje na výstavbu průmyslových staveb a staveb občanské vybavenosti.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com