Mostecký autodrom založil nadační fond na podporu regionu Autodrom, Most, F1, okruhy, nadace, fond | Constructors F1

etina English Rusky

Mostecký autodrom založil nadační fond na podporu regionu Autodrom, Most, F1, okruhy, nadace, fond | Constructors F1 Constructors F1

Mostecký autodrom založil nadační fond na podporu regionu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 14.4.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020

Mostecký autodrom založil nadační fond

Společnost AUTODROM MOST založila stejnojmenný nadační fond.Jeho posláním je na základě průzkumu potřeb občanů města Mostu a blízkého okolí podpořit zkvalitnění jejich životní úrovně, rozvoj aktivit či zlepšení jejich materiálně-technického vybavení.

„Jsme už bezmála 40 let nedílnou součástí města a regionu, k nimž se hrdě hlásíme. Snažíme se být zároveň co nejvíce prospěšní, v minulosti jsme finančně podpořili různé charitativní organizace. V tom budeme pokračovat, založením nadačního fondu chceme nyní i umožnit vytvoření ideálních podmínek pro všestranné vyžití místních obyvatel,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka autodromu Jana Svobodová.

O finanční příspěvek z nadačního fondu si mohou požádat fyzické osoby i nekomerčně zaměřené právnické osoby.

 

„Formulář žádosti i podrobné informace zájemci najdou na webových stránkách mosteckého autodromu. Je třeba jej vyplnit a kliknutím odeslat. Vše se vyřizuje výhradně elektronicky,“ upřesnila Svobodová.

Nadace podpoří žádosti zaměřené na podporu tělovýchovy a sportovních aktivit, podporu ochrany mládeže, vzdělání a zvyšování úrovně vzdělanosti, podporu rozvoje vědy, výzkumu a vývoje, podporu kultury a ochrany kulturních a historických památek a tradic, podporu rozvoje sociální a zdravotní péče a ochrany lidského zdraví, poskytování humanitární, sociální a jiné pomoci, podporu ochrany zvířat a jejich zdraví, podporu ochrany životního prostředí či podporu komunálních aktivit a projektů rozvoje občanské společnosti.

O výběru žádostí a výši jejich podpory rozhodne správní rada nadace v čele s předsedou představenstva společnosti AUTODROM MOST Josefem Zajíčkem. V prvním kole si lidé, firmy a organizace rozdělí celkem 100 tisíc korun.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com