Mostecký autokoncert je téměř vyprodaný! O půlnoci Leoše Mareše vystřídá pravé automobilové kino Leoš Mareš, Autodrom Most, 2020, koncert, autokino,kultura | Constructors F1

etina English Rusky

Mostecký autokoncert je téměř vyprodaný! O půlnoci Leoše Mareše vystřídá pravé automobilové kino Leoš Mareš, Autodrom Most, 2020, koncert, autokino,kultura | Constructors F1 Constructors F1

Mostecký autokoncert je téměř vyprodaný! O půlnoci Leoše Mareše vystřídá pravé automobilové kino

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 19.5.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020 - Kultura - Autokino

Mostecký autodrom nabídne v pátek 22. května hned dvojí kulturní vyžití.

1

Ve spolupráci s agenturou Dream PRO uspořádá od 20:00 na parkovišti v paddocku autokoncert DJ Show Live Leoše Mareše, od půlnoci pak zábava pokračuje promítáním autokina. „Pořadatelé zvolili stylově k prostředí velkého závodního okruhu divácky atraktivní film Le Mans ´66, o záběry superrychlých a silných speciálů v akci při jednom z nejslavnějších motoristických podniků světa tak nebude nouze,“ láká na podívanou do jedinečného prostředí eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

Vstupenky lze zakoupit na www.autokoncerty.cz v síti Ticketportal a na www.autokino-usti.cz. Na show Leoše Mareše zbývá posledních pár lístků, nikdo by tak neměl s nákupem váhat.

„Autokina měla v Ústí tak velký úspěch, že jsme se je rozhodli přestěhovat i do Mostu. A kde jinde si užít cenami ověnčený snímek z prostředí závodního okruhu, než právě na mosteckém autodromu? Cílíme jak na návštěvníky autokoncertu, kterým se ještě nebude chtít domů, tak i na ty, kteří chtějí dorazit prostě jen na dobrý film,“ vysvětlil pohotový nápad na zpestření pátečního večera ředitel agentury Dream PRO Luboš Machoň.

2

Brány autodromu se pro divácké posádky automobilů v pátek otevřou už v 17:30 hodin. Každý návštěvník musí dodržovat přísná hygienická a bezpečnostní opatření. Pořadatelé zaparkují vůz vždy na určené místo s odstupem od dalších aut, z vozidel se během představení nesmí vystupovat. Speciální systém je připraven i pro prodej baleného občerstvení či návštěvu toalet. Autokoncertem  jeho organizátoři podpoří i zdravotníky a záchranáře Ústeckého kraje. „Na bezpečnost akcí dohlíží dobrovolní hasiči z Mostu a zaměstnanci společnosti Medevac, která na autodromu zajišťuje záchrannou službu. Všichni se vzdali honoráře jako poděkování personálu, který nás chrání v první linii před rozšířením nákazy koronavirem,“ doplnila Rosenkranzová.

3

Vystoupení si návštěvníci vychutnají na velkém pódiu s šedesátimetrovým navazujícím molem. Podél stage budou navíc i velké led obrazovky, takže všichni návštěvníci uvidí opravdu každý detail show na podiu. Led obrazovky pak o půlnoci poslouží jako obří promítací plátna.

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com