MUSCLE&FITNESS 11/2016 Muscle&Fitness, fitness,wellness | Constructors F1

etina English Rusky

MUSCLE&FITNESS 11/2016 Muscle&Fitness, fitness,wellness | Constructors F1 Constructors F1

MUSCLE&FITNESS 11/2016

| 28.10.16 | MUSCLE&FITNESS časopis

MUSCLE&FITNESS 2016

Vítězem 52. ročníku Mr. Olympia se již po šesté v řadě stal Phil Heath. Kdo byli letos jeho hlavní konkurenti v boji o kulturistický trůn? Do jaké míry splnil 52letý Kevin Levrone – při svém comebacku po 13 letech – roli vyzyvatele, do níž ho pasovali promotéři, hledající tahák a náhražku za opětovně absentujícího korunního prince Kaie Greenea?
1

  • A jak na pódiu Orleans Areny vypadalo všech 19 účastníků nejprestižnější kulturistické soutěže planety? Kdo svou formou nejvíce překvapil a kdo naopak zaostal za očekáváními? Jak se na Olympia Weekendu 2016 vedlo našincům – debutantům Lukášovi Osladilovi (Mr. Olympia), Andrejovi Mozolánimu, Vojtěchovi Koritenskému (oba 212 Olympia) a Adele Ondrejovičové, jež se letos v zápolení Figure Olympia představila podruhé? Dění na Olympia Weekendu 2016 ve všech osmi soutěžích IFBB Professional League – včetně nové zavedené classic physique – přibližuje rozsáhlá 15stranová reportáž Saskie Cakoci (text) a Igora Kopčeka (foto) z partnerského portálu EastLabs. (Ti připravili reportáž poté, co necelé tři dny před odletem do Las Vegas náhle a naprosto nečekaně zemřel šéfredaktor a vydavatel česko-slovenské edice M&F Ľudovít Major. Rozloučce s jednou ze stěžejních osobností čs. kulturistiky a fitness se věnuje aktuální listopadové vydání.)

 

* S Olympia Weekendem 2016 tematicky souvisí i poster uvnitř listopadového vydání M&F, na němž figuruje jeden z nejmasivnějších účastníků letošního ročníku Roelly Winklaar (z druhé strany pak legenda bojových umění Bruce Lee). Na titulce pak dostává prostor staronový držitel titulu Mr. Olympia Phil Heath.

2 

* No pump, no gain! Jak trénoval a jak se stravoval legendární trojnásobný vítěz Mr. Olympia Frank Zane? Atraktivní vyprávění z pera historika silových sportů Josefa Švuba doplňuje spousta dobových a u nás mnohdy nikdy nepublikovaných archivních fotografií!

 

* Jak trénoval legendární Bruce Lee na svém výkonnostním vrcholu? A jak by asi ve světle nejnovějších poznatků sportovní vědy trénoval dnes? Jakými transformacemi by v dnešních dnech prošel jeho program na rozvoji síly, dynamiky a sportovní zdatnosti?

 

* Jak rozvíjet funkční sílu, rychlost, kondici a sílu úchopu s pomocí cviků, náležících do repertoáru strongmanů? Jaké alternativy vybraných cvičení zvolit, nemáte-li v posilovně k dispozici originální silácké náčiní? A jak a kdy tyto cviky zařadit do vašeho obvyklého programu?

 

* Proč a kdy jsou jednoručky mnohdy lepší alternativou než velká činka?

 

* Jak si sestavit rychlý okruh na břišní svaly, jenž zabere pouhých pět minut?

 

* Jak pracuje na odstranění své relativní slabiny v podobě tlakové síly jeden z nejlepších strongmanů současnosti, obrovitý Američan Brian Shaw?

 

* Jak zvládnout švih s kettlebellem, dřep s činkou nad hlavou, šplh na laně s přednožením a strongmanskou disciplínu, zvanou farmářská chůze, a proč mohou být tato cvičení vesměs vítaným obohacením vašeho stávajícího tréninku?

 

* Jaký je mechanismus úbytku růstového hormonu? A co se naopak děje, když je ho v těle hodně? Kdo ho nejčastěji zneužívá a v čem se při aplikaci liší jeho účinek od testosteronu?

 

* Outdoor kondice. Program v plenéru pro rozvoj fyzické zdatnosti, pohyblivosti a dynamiky, využívající kombinace sprintů, cvičení s tělesnou váhou a odporu gumových pásů.

 

* Jak pomocí závěsného systému TRX během 15 minut efektivně procvičit celé tělo? Trénink je určen zejména ženám.

 

* Které jsou nejoblíbenější cviky trojnásobné vítězky Bikini Olympia Ashley Kaltwasser na všechny hlavní svalové partie?

 

* Strava, cvičení, nebo kombinace obou: co je v případě žen a dívek to nejlepší pro zbavení se nadváhy?

 

* Proč je příprava jídel do krabiček ideální jak ve snaze o budování svalové hmoty, tak v úsilí o vyrýsování? Plus čtyři recepty na chutná a na bílkoviny bohatá jídla, vhodná i do krabiček.

 

* Jak probíhala zápolení letošního otevřeného mistrovství České republiky strongmanů v Brně?

 

* Čím si během tří měsíců trvání soutěže DO FORMY S MUSCLE&FITNESS 2016 prošli vítězové kategorií Jaromír Barcuch (muži od 36 do 45 let) a Michaela Úreková (ženy od 15 do 25 let)? A jakých změn postavy dosáhli další finalisté těch samých věkových relací?

 

* Strážci galaxie a hvězdy hollywoodského nebe! Chcete si prověřit své znalosti o protagonistech známého kasovního trháku? Po zaslání správných odpovědí budou vylosovaní šťastlivci odměněny DVD nosiči s akčními snímky!

 

Odpovědi na všechny tyto otázky (a ještě mnoho dalších) najdete v magazínu MUSCLE&FITNESS číslo 11/2016!

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com