Největší český autosalón ve znamení novinek Autoshow, F1, auta, výstava, Holešovice | Constructors F1

etina English Rusky

Největší český autosalón ve znamení novinek Autoshow, F1, auta, výstava, Holešovice | Constructors F1 Constructors F1

Největší český autosalón ve znamení novinek

Jarmila Šmídová /Autoshow | 7.10.17 | Aktuality

Autoshow 2017

 

Více než čtyři desítky automobilových značek včetně miniaut se představují dnes ve čtvrtek od 5. až neděle 10. října na pražském výstavišti v Holešovicích.

1
Ještě více než v předešlých ročnících je jediný český autosalón ve znamení novinek.

 

Ty se předvedou především v Průmyslovém paláci, jeho Střední hale, Pravém a Levém křídle. Abecedně vzato, do Holešovic dorazí nové italské SUV Alfa Romeo Stelvio, ze Spojených států hned tři novinky a to Cadillac CT6 , XT5 a Corvette Grand Sport. Značka Ford přiváží novou Fiestu, Honda pak nový Civic. Hyundai představí u nás vyráběný model i30 kombi, ISUZU pickup D-Max. Jaguar se blýskne zcela novým kombi XF Sportbrake, Jeep pak malým SUV Compass. Kia přiváží zcela nový velký sportovní čtyřdveřový vůz Stinger, z opačného pólu ještě malý crossover Stonic. Land Rover představí pokrokové SUV Range Rover Velar, Nissan vystaví hned dvě novinky a to SUV modely Qashqai a X-Trail. Opel ze stejné kategorie model Grandland X, Peugeot opět SUV 5008. Francouzská značka Renault přiváží SUV Koleos a zcela poprvé u nás představí pickup Alaskan, stejně tak jako Trafic Space Class. Malé SUV, nebo crossover přiváží i Seat, konkrétně model Arona. Subaru sází na modelový rok 2018 a to výrazně přepracovaný sportovní sedan WRX STI. Suzuki se vytasí s novu generací modelu Swift, domácí  značka Škoda poprvé ukáže veřejnosti tolik očekávané malé SUV Karoq. Volkswagen představí model Arteon a Volvo opět nové SUV XC60. Z výše uvedeného výčtu je patrné, že mezi novinkami a českými premiérami převažují čím dál oblíbenější crossovery a SUV modely.

 

  • Množství atraktivních expozic však zaplní i volnou plochu před Průmyslovým palácem. Ke spatření zde budou například bezdotykové automyčky, servisní a garážová technika a také výběr atraktivních užitkových vozů.Důležitou součástí Autoshow bude bohatý doprovodný program provázející všechny čtyři výstavní dny. V pátek, sobotu a neděli se uskuteční testovací jízdy zhruba se třemi desítkami osobních vozů vystavujících značek po několikakilometrovém okruhu. Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost otestovat například též elektromobil Tesla 

 

Obrovskou atrakcí pro děti i jejich rodiče bude Mini AUTOSALON, jaký se v Praze objeví vůbec poprvé: žádné pouťové plasty a rádoby napodobeniny, ale naprosto dokonalé, a to do detailu, elektrické zmenšeniny opravdových vozů atraktivních značek, v nichž se malí motoristé budou moci svézt. Stejně jako jejich rodiče opravdové automobily si budou moci děti v mini testovacích jízdách otestovat, jaké to je řídit MERCEDES, AUDI, BMW, FORD, MINI, VOLVO, RSX 4x4. A ti kteří se ještě neodváží přímo za volant, si budou moci vyzkoušet dálkové ovládání. A douška po rodiče -  v rámci exkluzívní expozice těchto minivozů je budou moci svým dětem i koupit.

 

Dolní část Výstaviště v sobotu 7. 10. 2017 zcela ovládne tuning na Bruselské cestě, kde bude už druhý ročník srazu tuningových vozů, pořádaný společností Escape6 s.r.o. – Escape6 & Autoshow Praha 2017 Meet. Můžeme se těšit na desítky upravených vozů reprezentující různé styly úprav, od designových až po výkonové. Součástí srazu bude také speciální VIP sekce, kde budou k vidění ty nejlépe upravené vozy, reprezentující domácí tuningovou scénu na mnoha tuzemských i zahraničních srazech.

  • Bezpečnost na silnicích – zaměřeno na ženy řidičky a nejen o krásných autech, ale i kráse žen – to je další z atraktivních doprovodných programů letošní Autoshow. Internetový magazín Žena v autě.cz již po třetí zajistí společně s BESIP akci pro ženy a děti zaměřenou na bezpečnost. Návštěvnice si budou moci na stánku prověřit své vědomosti o správné a bezpečné jízdě. Nebudou chybět trenažery, které přesvědčivě ukáží otočení vozu při nehodě nebo náraz v 30km rychlosti či poučí o správném uchycení dětské autosedačky. Děti si osvěží pravidla bezpečného provozu na dopravním hřišti.
  • Hlavním partnerem Autoshow Praha je nejrozsáhlejší síť čerpacích stanic Benzina, která bude prezentovat paliva nové generace EFECTA prostřednictvím technologie X-RAY, umožní zákazníkům vyzkoušet moderní technologie v podobě oculusu a načerpat energii v útulném Stop Cafe, kde stejně jako na čerpacích stanicích bude možné ochutnat kvalitní kávu a křupavé hotdogy. Zákazníci se zájmem o provozování čerpací stanice, mohou získat více informací ve speciálně upraveném vozu BENZINA Akademie.
  • Těšit se tedy můžeme na nejlépe obsazený autosalón v ČR, řadu novinek a bohatý doprovodný program, který určitě bude stát za návštěvu.
  • www.autoshowpraha.cz

 

 

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com