Nekupujte vstupenky na Czech Truck Prix od podvodníků! Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Nekupujte vstupenky na Czech Truck Prix od podvodníků! Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Nekupujte vstupenky na Czech Truck Prix od podvodníků!

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 31.8.16 | Aktuálně

Most 2016

Nekupujte vstupenky na Czech Truck Prix od podvodníků!

Na černém trhu se začaly prodávat vstupenky na závody Czech Truck Prix 2016 – 6. podnik evropského šampionátu okruhových tahačů FIA ETRC, které se uskuteční na mosteckém autodromu o tomto víkendu 2. až 4. září. „Důrazně varujeme před nákupem levnějších vstupenek na závody od podvodníků. S lístkem z černého trhu se jeho majitel do areálu autodromu nedostane. Systém jej odhalí, vstupenku zablokuje. Nebude možné, bohužel, brát v potaz ani argument, že kupující jednal v dobré víře,“ upozornila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Důrazně doporučuje pořídit vstupenku v předprodeji prostřednictvím webových stránek autodromu, nebo osobně na recepci administrativní budovy polygonu. „Ve dnech konání závodu pak každý bez obav zakoupí lístek přímo na pokladnách u vchodů,“ doplnila Svobodová.

Jezdci evropského šampionátu okruhových tahačů FIA European Truck Racing Championship (ETRC) se vrátili na okruhy po prázdninové přestávce o uplynulém víkendu. Na maďarském Hungaroringu pokračoval vypjatý souboj o průběžné vedení. Lépe se dařilo Němci Jochenu Hahnovi na MANu, který se vrátil na čelo hodnocení před Adama Lacka z roudnického týmu Buggyra. Nyní dělí oba hlavní adepty na titul letošního šampiona 13 bodů. Adam věří, že domácí prostředí v Mostě se skvělými fanoušky v ochozech mu přinese štěstí a pomůže šampionát opět ovládnout.

Závody Czech Truck Prix hostí mostecký autodrom letos už počtyřiadvacáté. Jezdce poté čeká ještě 17. a 18. září belgický Zolder a první říjnový víkend španělská Jarama. Sezonu završí 8. a 9. října na proslulém okruhu Le Mans ve Francii.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com