Nová kniha na trhu - Průvodce historií Zlaté přilby Zlatá přilba, knihy, F1, motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

Nová kniha na trhu - Průvodce historií Zlaté přilby Zlatá přilba, knihy, F1, motorsport | Constructors F1 Constructors F1

Nová kniha na trhu - Průvodce historií Zlaté přilby

Petr Dufek/ Roman Apelnauer | 28.1.19 | Aktuality

Nová kniha historie motorsportu

Průvodce historií Zlaté přilby

Nejvýznamnější světový plochodrážní závod, pardubická Zlatá přilba, oslavil v minulém roce významné jubileum. Uskutečnil se už jeho sedmdesátý ročník. To bylo popudem pro známého motoristického publicistu Petra Dufka, aby připravil knihu „sedmdesetkrát Zlatá přilba“, zachycující nesmírně bohatou historii tohoto unikátního podniku. Vždyť poprvé byl uspořádán už v roce 1929!

Čtenář bude sledovat rok po roce napínavé dění na dráze i v zákulisí. Seznámí se s nejdůležitějšími mezníky, nejvýraznějšími osobnostmi a nejdramatičtějšími momenty. Tuzemským vítězům jsou věnovány samostatné medailonky. Za zmínku rozhodně stojí i statistická příloha, obsahující mimo jiné přehled všech účastníků Zlaté přilby.

Fotografický doprovod je plodem dlouhotrvajícího pátrání v soukromých i veřejných archivech. Velká většina fotografií je tudíž publikována vůbec poprvé.

Vázaná kniha „sedmdesátkrát Zlatá přilba“ má 324 stran formátu 240 x 220 mm a její prodejní cena je 450 Kč.

ISBN 978-80-907013-2-8

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com