Nový provozovatel servisu v areálu autodromu rozšířil služby pro motoristy Autodrom, Most, autoservis, 2020 , řidiči | Constructors F1

etina English Rusky

Nový provozovatel servisu v areálu autodromu rozšířil služby pro motoristy Autodrom, Most, autoservis, 2020 , řidiči | Constructors F1 Constructors F1

Nový provozovatel servisu v areálu autodromu rozšířil služby pro motoristy

Mgr.Foukal/M.Sanytrák | 30.3.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020

Řidiči nejen z Mostecka mohou nyní využívat rozšířených autoservisních služeb v areálu autodromu.

Dříve zejména na servis pneumatik zaměřené portfolio prací nový provozovatel výrazně obohatil. „Je to tak, že řidič si v současné době může objednat prakticky veškerý servis a pneuservis včetně přípravy vozidla na povinnou technickou kontrolu a také její provedení,“ potvrdil technický ředitel společnosti AUTODROM MOST Pavel Pech.

Pro automobilisty i motocyklisty je servis otevřený od pondělí do pátku od 08:00 do 17:00 hodin. Lze si však sjednat jakýkoli jiný termín, a to i v sobotu nebo v neděli na telefonním čísle +420 733 585 807 nebo na e-mailové adrese info@rm-team.cz.

Vedle zabezpečení technické kontroly servis nabízí také opravy výfuků, opravy a výměny brzdového systému, výměny olejů, rozvodů či diagnostiku vozidel a další údržbové a servisní práce. V plném rozsahu funguje také pneuservis aut a motocyklů i s možností uskladnění pneumatik. Zájemci si také mohou nechat odborně vyčistit interiér svého vozu.

Servis funguje i v době nouzového stavu v důsledku epidemie koronaviru, samozřejmě při dodržení veškerých nezbytných hygienických opatření a zatím výhradně na objednání na výše uvedených kontaktech. Závodní trať i výcvikové plochy polygonu v areálu autodromu zůstávají uzavřeny z důvodu nařízení vlády.

„Až opatření pominou a autodrom opět zahájí provoz v běžném režimu, bude samozřejmě ideální spojit návštěvu závodního okruhu právě s údržbou svého automobilu. Zatímco mechanici odstraní případné závady na voze a vymění pneumatiky, zákazník vyplní čekání příjemným zážitkem při některé z našich nabízených akcí,“ doplnil Pavel Pech.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com