Přední evropský závodní tým spojil síly s výrobcem unikátních parfémů do auta. Janík Motorosport, Nutrend, Racing | Constructors F1

etina English Rusky

Přední evropský závodní tým spojil síly s výrobcem unikátních parfémů do auta. Janík Motorosport, Nutrend, Racing | Constructors F1 Constructors F1

Přední evropský závodní tým spojil síly s výrobcem unikátních parfémů do auta.

Pavlína Janíková/ Janík Motorsport | 12.8.22 | Aktuality

Janík Motorsport 2022

Obchodní a strategická spolupráce značek Smell of Life a Janík Motorsport.

1

Proč? Závodní tým Janík Motorsport je bezesporu na celoevropském poli motorsportu lídrem, který neustále posouvá své limity kupředu. Důkazem toho je nespočet cenných trofejí, stabilní závodní  tým rozložen v několika závodních kategoriích a současně dlouhodobá partnerství a podpora týmu od silných obchodních značek.

Smell of Life je český výrobce unikátních parfémů do bytu i auta. Ve výrobě vůní se mimo jiné inspiruje světovými parfémy. Každý produkt značky Smell of Life je maximálně intenzivní a vyznačuje se extrémní výdrží. Jde o průkopnickou inovativní a velmi ambiciózní společnost, která si klade jen ty nejvyšší cíle.


Výrobou nejvyšší kvality, skvělého designu a především plně funkční unikátní produkty, doplňuje spoluzakladatel Michal Havelka hodnoty této mladé firmy. Vůní všeho druhu je na trhu nespočet, bohužel kvalita vonných esencí a otázka výdrže těchto nejrůznějších produktů je u většiny případů výrazně opomenuta. Mimo vlastní produktové řady, která čítá vůně do auta, parfémy v rozprašovači do bytu či auta, vonné difuzéry i vonné vosky, se firma Smell of Life zabývá také zakázkovou výrobou a unikátním provoněním např. firem, vozových parků, showroomů, prodejen, restaurací, hotelů, apod.
Pakliže vidíme značku, firmu či tým, který má stejné nebo velmi podobné hodnoty a zabývá se s plným zápalem něčím jedinečným, rádi se navzájem podpoříme a uděláme maximum co z naší pozice můžeme a umíme. Totéž se dá očekávat od našich partnerů. Michal Havelka zdůrazňuje, že v těchto případech nejde o podmínečné parametry dané spolupráce a podpory. To vše vyplývá zcela samovolně a naprosto přirozeně, asi právě proto, že uzavíráme partnerství právě s lidmi, kteří se na svět dívají prakticky stejně jako my - děláme a chceme dělat úžasné, kvalitní a tím i unikátní věci, které různými způsoby zlepšují svět kolem nás. 

Václav Janík, majitel závodního týmu Janík Motorsport podotýká, že tým si ke své spolupráci zvolil právě společnost Smell of Life hned z několika důvodů. S panem Havelkou jsme se na mnoha zásadních věcech spolupráce sešli jak profesně, tak především lidsky, a proto velmi rádi podpoříme mladou ambiciózní firmu, kterou Smell of Life bezesporu je.

Dalším, pro mne velmi zásadním znakem při rozhodování bylo, že se jedná o ryze českou společnost s velkým progresem, kterou bychom nejen ve světě motorsportu rádi podpořili. A to, že jejich výrobky z hlediska výdrže a intenzity jsou opravdu funkční už mne v mém správném kroku spolupráce jen ujistilo.

První týmová akce společně s novým partnerem proběhne již 20.-.21.8.2022 na nadcházejícím podniku série TRC Eastern Europe na slovenském okruhu Slovakia Ring.

Zde si můžete sáhnout PDF

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com