Renault Group uděluje Hankook Tire cenu Corporate Social Responsibility Award Hankook, F1,ČR,2018 | Constructors F1

etina English Rusky

Renault Group uděluje Hankook Tire cenu Corporate Social Responsibility Award Hankook, F1,ČR,2018 | Constructors F1 Constructors F1

Renault Group uděluje Hankook Tire cenu Corporate Social Responsibility Award

Anna Pasternak/Hankook tire | 23.7.13 | Pneumatiky Hankook

Hankook CŘ 2018

Renault Group uděluje Hankook Tire cenu Corporate Social Responsibility Award.

Hankook Tire získal cenu Corporate Social Responsibility Award od koncernové skupiny Renault Group za nejvyšší počet dosažených bodů v oblasti Purchasing Sustainability. Výrobce pneumatik pokračuje ve své strategii navazování partnerské spolupráce s globálními výrobci automobilů a sází přitom na faktory úspěšnosti, mezi které řadí špičkovou technologii a neustálou aplikaci inovací.

Seoul, Korea / Neu-Isenburg, Německo, 23. července 2018


Výrobce prémiových pneumatik Hankook získal v rámci udělování cen dodavatelům Supplier Awards od globálního výrobce automobilů Renault Group ocenění za svoji korporátní sociální odpovědnost Corporate Social Responsibility Award.

Každým rokem uděluje Renault Group svým dodavatelům z celého světa cenu Supplier Award za mimořádné výsledky, dosažené během vzájemné spolupráce. Letos tuto cenu získalo dvanáct společností v pěti kategoriích: Nejlepší služby, Design, Inovace, Udržitelnost nákupu a Kvalita.

Hankook Tire byl oceněn jako vynikající dodavatel v kategorii Udržitelnost nákupu (Purchaising Sustainability) za svůj postoj a přístup v této oblasti. V tomto segmentu se zohledňuje mnoho faktorů, souvisejících se sociální odpovědnostní podnikových společností, které se dále člení na oblasti životní prostředí, zdraví a bezpečnost, lidská práva a etický management, jakož i opatření proti klimatickým změnám. Výrobce Hankook získal nejvyšší počet bodů za svoji sociální angažovanost, dále byl nominován na pozici Highest Supplier a byl vyznamenán za svoji celosvětovou angažovanost v oblasti ekonomické udržitelnosti.

„Hankook Tire navazuje další strategické partnerské spolupráce s globálně působícími výrobci automobilů a sází přitom na klíčové faktory, mezi které řadí například špičkovou technologii a průběžnou aplikaci inovací“, řekl Hyun Jun Cho, ředitel oddělení výroby pneumatik pro originální výbavu. „Jsme společností, orientující se na udržitelnost výroby, proto pracujeme důsledně na rozvoji naší angažovanosti v oblasti environmentálních a sociálních záležitostí.“

Hankook Tire je dodavatelem originálního vybavení nejen pro Renault Group, nýbrž také do výroby 310 modelů 45 globálních značek vozidel. Pneumatiky do originální výbavy Hankook dodává mimo jiné do výroby luxusních a sportovních vozidel, např. Audi TT RS, RS4 a RS5, 1., 3., 5. a 7. řady BMW, Ford Mustang, Mercedes-Benz třídy C a E, prémiových vozů SUV, např. Audi Q7 a SQ7, BMW X5 a nového X3, jakož i Mercedes-Benz GLK. Mezi zákazníky výrobce Hankook patří např. top výrobci Renault, Toyota, Volkswagen Group, jakož i výrobci mimořádných značek, např. Porsche.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com