Romain Grosjean udělal chybu a málem se zabil. GP,F1, formule 1, R.Grosjean, Bahrain, velká cena, | Constructors F1

etina English Rusky

Romain Grosjean udělal chybu a málem se zabil. GP,F1, formule 1, R.Grosjean, Bahrain, velká cena, | Constructors F1 Constructors F1

Romain Grosjean udělal chybu a málem se zabil.

Miroslav Sanytrák / foto Jiří Křenek | 30.11.20 | Komentáře - M.Sanytrák 2020

F1 2020

Ano, je to tak, hned  na začátku veké ceny svou vlastní chybou se máe R.Grosjean zabil a nebýt ochranného rámu, stal by se rytířem F1. 

Havárie to byla taková, že kamery TV odklonili své objektivy, respektivě filmovaly ale na obrazovky TV to nešlo, až po delší době byly všechny záběry k dispozici. Na celou situaci se bude vzpomínat jako na zázrak ještě mnoho let.Jak vstane z postele, měl by zajít do kostela a poděkovat. 

1

2

Romain Grosjean dělá v poslední době určité chyby, svojí dravostí a dokázání, že je pilotem A třídy však jedná zbrkle a jeho vlastní chyba jej mohla dostat do hrobu. Bohužel první hasič toho moc nehasil, na záběrech bylo vidět,že se spíše bojí než hasí!!!Chápu to,ale to potom nemohu dělat hasiče! 

333

Na vrchním obrázku vidíte zaklíněný motor ve svodidlech, kterými před tím proletěl kokpit s pilotem, vlevo je zadní část monopostu, kde byla plná nádrž s benzínem, který vybuchl před svodidly. Zajímavé je,že monopost proletěl a nadzdvihl svodidla, která jsou z cca 0,8 až 1 cm plechu, válcovaného,aby vydržel velký tlak, znamená to, že štěstí bylo, že se nos monopostu "zasekl" mezi dvě části svodidla!!!!Zajímalo by mne jaká byla v tu chvíli rychlost formule 1. 

5

Zadní část monopostu 

6

77

Spečený motor formule 1, který byl zaklíněn ve svodidlech . 

7

Úklidová četa

8

Romain Grosjean díky duchapřítomnosti a díky rámu přežil šílenou havárii. Díky pánu Bohu, že nad ním stál. 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com