Soutěž Ferrari,soutěže, f1,formule 1, klub | Constructors F1

etina English Rusky

Soutěž Ferrari,soutěže, f1,formule 1, klub | Constructors F1 Constructors F1

Soutěž

Miroslav Sanytrák | 9.2.11 | Aktuality

Soutěž o svezení v silničním a v závodním voze Ferrari! Vyzkoušejte si na vlastní kůži, jaké to je jet ve Ferrari!

Ferrari Owner’s club Czech republic ve spolupráci s serverem Czechferrari.cz vyhlašuje dvě velké soutěže o svezení ve Ferrari. V bezpečném prostředí závodního okruhu povozíme ve vozech Ferrari výherce našich dvou soutěží. Neváhejte a zúčastněte se! Máte jedinečnou šanci uspět!

1/ Soutěž o svezení v silničním voze Ferrari! Do 30.4.2011 nám zašlete svůj tip, kolik bodů bude mít Scuderia Ferrari v poháru konstruktérů po Velké ceně Maďarska, která se jede 31.7.2011, pokud správně tipnete i jezdce, který získá pro Scuderii Ferrari více bodů, připravíme pro vás malý bonus.

V případě shodného správného tipu vyhrává účastník soutěže, který zaslal svou odpověď dříve. Své tipy zasílejte na email: soutez@czechferrari.cz

2/ Soutěž o svezení v závodním voze Ferrari! Pište, fotografujte, malujte – téma pro všechny je stejné: „Já a Ferrari“ Do 30.6.2011 budeme na emailu soutez@czechferrari.cz očekávat výsledky vaší tvůrčí práce. Chtěli bychom se od vás dozvědět proč, jak, odkdy fandíte Ferrari, co se vám na Ferrari líbí a proč ho máte rádi. Fantazii se meze nekladou.

Vaše soutěžní příspěvky budeme průběžně publikovat. Po uzávěrce soutěže vybere komise složená ze zástupců Ferrari Owner’s clubu CZ a serveru Czechferrari.cz vítězný příspěvek, který jí nejvíce zaujme a jehož autor získá hlavní cenu této soutěže – jako jeden z mála lidí na této planetě usedne vedle závodního jezdce Ferrari a absolvuje v závodním Ferrari několik ostrých kol na jednom z českých závodních okruhů.

Proto neváhejte a posílejte své tipy a výtvory. Záleží jen na Vás zda zažijete jízdu Vašeho života...!!!

Ferrari Owner’s Club Czech republic a Czechferrari.cz, www.czechferrari.cz




Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com