Spanilá jízda v Mostě. FIA, ETRC, autodrom ,Most | Constructors F1

etina English Rusky

Spanilá jízda v Mostě. FIA, ETRC, autodrom ,Most | Constructors F1 Constructors F1

Spanilá jízda v Mostě.

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 23.8.18 | Aktuálně

FIA ETRC 2018

Do ulic Mostu vyrazí i letos šestitunové závodní speciály

Poslední srpnový den ovládnou ulice Mostu těžkotonážní speciály. Cílem již tradiční spanilé jízdy je přilákat fanoušky motoristického sportu do areálu zdejšího autodromu, kde se o víkendu 1. a 2. září pojede pod názvem Czech Truck Prix už pošestadvacáté závod evropského šampionátu okruhových tahačů European Truck Racing Championship (FIA ETRC).

22

Tahače vyrazí z autodromu v 16:35 hodin a ulicemi Pod Širokým vrchem, SNP, Československé armády, Chomutovská, Rudolická, Moskevská, Jiřího z Poděbrad, Jana Průchy a po třídě Budovatelů dojedou do cíle na centrálním 1. náměstí. Následovat bude zhruba hodinový zábavní program, poté se závodní kamiony vrátí na autodrom. Trasa tentokrát povede z třídy Budovatelů, ulicí Josefa Skupy, SNP a Pod Širokým vrchem.

3

Týmy i diváky přivítá na náměstí výkonný ředitel společnosti AUTODROM MOST Ivo Diviš. Připravený je také krátký program s hudební produkcí a následné rozhovory a autogramiáda jezdců. „Lidé mohou mimo jiné soutěžit o vstupenky na závodní víkend. Prohlédnou si z blízka i jednotlivé tahače. Z jezdců nebude chybět Adam Lacko, Jochen Hahn, Norbert Kiss či Steffi Halmová, jež patří k absolutní špičce startovního pole,“ upřesnila eventová manažerka autodromu Tereza Zajíčková.

Součástí závodního víkendu Czech Truck Prix budou i vložené série Octavia Cup, Renault Clio Cup Central Europe a KIA Platinum Cup.

4

 

Doprovodný program, zasvěcený tentokrát 100. výročí vzniku společného státu Čechů a Slováků, nabídne po loňské úspěšné premiéře přehlídku The Most Truck Festival, kam majitelé přihlásili více než 100 kamionů. Tahákem pro diváky bude stejně jako loni v sobotu i v neděli spanilá jízda účastníků festivalu po velkém závodním okruhu, mezi naleštěnými krasavci nebudou chybět ani americké a historické kamiony.

Diváci se mohou těšit také na leteckou akrobatickou show účastníka světového šampionátu Red Bull Air Race Master Class Petra Kopfsteina, taxijízdy v upravených speciálech, vyhlídkové lety vrtulníkem či atrakce pro děti zdarma.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com