Společnost Hankook je posedmé uvedena na indexu udržitelného chování Dow Jones Sustainability World Dow Jones Sustainability World , Hankook, 2022, F1 | Constructors F1

etina English Rusky

Společnost Hankook je posedmé uvedena na indexu udržitelného chování Dow Jones Sustainability World Dow Jones Sustainability World , Hankook, 2022, F1 | Constructors F1 Constructors F1

Společnost Hankook je posedmé uvedena na indexu udržitelného chování Dow Jones Sustainability World

Hankook Press | 22.12.22 | Aktuálně

Hankook 2022 - Dow Jones Sustainability World

Neu-Isenburg, Německo, 22. prosince 2022 – Výrobce prémiových pneumatik Hankook dále upevňuje své vedoucí postavení v oblasti ochrany životního prostředí, sociálních věcí a řízení (ESG) a získal sedmé po sobě jdoucí zařazení do renomovaného indexu udržitelného chování Dow Jones (DJSI) za špičkovou udržitelnost. Tento rok seznam zahrnuje 326 společností z celého světa – 12,8 % z 2 555 největších světových korporací. Společnost Hankook patří mezi přední představitele automobilového průmyslu.

Společnost Hankook byla před sedmi lety poprvé zařazena na index DJSI World, nejuznávanější světový index pro hodnocení udržitelného chování, jako výsledek jeho neustálého úsilí o posílení správy ESG. V letošním roce společnost zaznamenala nejvyšší skóre od založení DJSI, když dosáhla vynikajícího hodnocení za firemní filantropii, lidská práva a řízení dodavatelského řetězce a také za inovace ve výzkumu a vývoji.

Prostřednictvím osmi výborů v každé ze svých odborných oblastí společnost Hankook zlepšila své celopodnikové standardy ESG a snaží se udržovat udržitelný dodavatelský řetězec. V roce 2018 společnost definovala strategii pro udržitelné dodávky přírodního kaučuku. Kromě toho je společnost lídrem v praktikách cirkulární ekonomiky. Jako specialista na pneumatiky se navíc letos připojila k iniciativě Science Based Targets Initiative (SBTi) a předložila střednědobý až dlouhodobý cíl snížení emisí skleníkových plynů s cílem dosáhnout do roku 2030 snížení emisí CO 2 souvisejících s výrobou o 46,2 % v porovnání s rokem 2019. Jejím cílem je také snížit emise skleníkových plynů z dodavatelského řetězce o 27,5 %.

Deklarovaným cílem společnosti jakožto globální společnosti působící v oblasti výroby pneumatik je umístit aktivity, jako je firemní filantropie a řízení ochrany životního prostředí, do systematického rámce za účelem dosažení globálních schopností řízení udržitelnosti na nejvyšší úrovni.

Index udržitelného chování Dow Jones Sustainability Index je nejrespektovanějším globálním měřítkem pro hodnocení udržitelného chování a investice. Uvádí příkladné společnosti tím, že komplexně hodnotí aktivity podnikového managementu z hlediska takových aspektů, jako je finanční výkonnost, sociální příspěvky, etické řízení a řízení ochrany životního prostředí. Index DJSI společně vyvinuly v roce 1999 S&P Dow Jones Indices, největší světová finanční informační společnost, a S&P Global Switzerland SA (dříve SAM), globální ratingová agentura pro udržitelné chování.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com