Společnost Hankook otevírá největší testovací areál v Asii, Technoring Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1

etina English Rusky

Společnost Hankook otevírá největší testovací areál v Asii, Technoring Hankook, pneu, pneumatiky, | Constructors F1 Constructors F1

Společnost Hankook otevírá největší testovací areál v Asii, Technoring

Hankook Press | 17.6.22 | Aktuálně

Hankook - Asie - 2022

Nové testovací centrum v jihokorejském Taeanu zahájilo činnost 25. května. 13 testovacích drah a plocha o velikosti 125 fotbalových hřišť . Další rozšíření infrastruktury pro výzkum a vývoj mobility budoucnosti a produktů Hankook.

Soul, Jižní Korea / Neu-Isenburg, Německo, 17. června 2022 – Výrobce prémiových pneumatik Hankook otevřel 25. května 2022 testovací centrum Hankook Technoring. Nové testovací centrum v jihokorejském Taeanu je s rozlohou 1,26 milionu metrů čtverečních největší v Asii a bude sloužit jako nejmodernější výzkumné a vývojové zařízení pro inovativní produkty Hankook.

V areálu se nachází 13 testovacích tratí, které umožňují důkladně testovat všechny kategorie produktů, včetně pneumatik pro elektromobily a supersportovní vozy. Testovací tratě jsou určeny pro všechny typy vozidel – od supersportovních vozů až po nákladní automobily a autobusy. Testovací areál má také řídicí věž, kancelářské budovy, dílny, čerpací stanice a dobíjecí stanice pro elektromobily. Řídicí věž vysoká 37,1 metru zaznamenává průběh testu prostřednictvím integrovaných monitorovacích systémů pro všechny oblasti testování a klimatické podmínky.

Dokončením Technoringu vytvořila společnost Hankook ucelenou výzkumnou a vývojovou infrastrukturu pro další rozvoj svých inovačních schopností. Tato infrastruktura je navržena tak, aby vytvářela synergie se stávajícími zařízeními, kam patří také globální centrála Hankook Technoplex (Soul, Jižní Korea). Kromě toho má společnost Hankook také svůj vlastní testovací areál Technotrac na severu Finska pro testování na sněhu a ledu a další regionální výzkumná a vývojová centra v Německu a v USA. Originální technologie jsou vyvíjeny a zajišťovány v Hankook Technodome, centrálním výzkumném a vývojovém centru vybaveném nejmodernějším zařízením. Další rozšíření infrastruktury pro výzkum a vývoj využije společnost Hankook k posílení své pozice v automobilovém průmyslu budoucnosti. Hankook Technoring bude sloužit jako důležitá základna pro další technický vývoj a jako líheň inovací v segmentu pneumatik. Testovací areál je důležitý pro budoucí rozvoj elektromobility i pro vývoj autonomních vozidel v segmentu náhradních dílů a díky nezbytným testovacím kapacitám bude splňovat rozmanité a přísné požadavky výrobců prémiových automobilů.

1

S daty získanými v aktuálních testech na Technoringu chce společnost Hankook urychlit také svou digitální transformaci. Společnost pracuje na platformě pro analýzu velkých dat s cílem vyvinout „technologii virtuální optimalizace“ založenou na umělé inteligenci. V budoucnu chce společnost Hankook také vytvořit databázi s testovacími daty pneumatik a vozidel, které prošly testováním v nejtvrdších podmínkách. S touto databází Hankook pracuje na rozšiřování technologie pro tzv. „digitální dvojče“. Digitální testování pneumatik je důležitým doplňkem k testování na závodní dráze i k testům vybavení a umožňuje zkrátit dobu vývoje pneumatiky. Společnost Hankook tak spojuje „testování v reálném životě“ pro mobilitu budoucnosti s využitím možností virtuálního testování.

Kromě toho společnost Hankook plánuje aktivně rozšiřovat spolupráci se společnostmi zabývajícími se mobilitou, výzkumnými a vzdělávacími institucemi a start-upy. Využívání nejmodernější infrastruktury areálu Hankook Technoring umožní pokračovat ve zlepšování technologií na základě spolupráce. Společnost Hankoook tak nejen rozšíří své výzkumné a vývojové kapacity, ale také přispěje k pokroku v globálních technologiích mobility.

„Pneumatiky jsou jediným prvkem vozidla, který přichází do kontaktu s povrchem vozovky. Jsou klíčem k maximalizaci výkonu vozidla, bezpečnosti, úspory paliva a jízdního komfortu. Pro zajištění nejlepší kvality produktu za všech podmínek je velmi důležité provádět testování na široké škále tratí,“ říká Hyunbum Cho, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Hankook & Company.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com